ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ 27 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.


τσιμουδιά απο όλα τα "πατριωτικά" - ακροδεξιά μπλογκς για την υπόθεση απλά και μόνο επειδή εμπλέκεται η ιερή τους αγελάδα η αστυνομία. Η υποκρισία χτύπησε κόκκινο. Δεν μετρούν τα Ελληνόπουλα που θα χαθούν απο την πρέζα , μετράνε μόνο οι καλοί και άσπιλοι αστυνομικοί...

Οι 27 από τους 29 συλληφθέντες που κατηγορούνται για συμμετοχή στο μεγάλο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών,
που εξαρθρώθηκε προ...
ημερών από τις αστυνομικές αρχές, αναμένεται σε λίγα λεπτά να οδηγηθούν στη ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.
Ανάμεσά τους είναι και τρεις αστυνομικοί, ένας αστυνόμος β', ο οποίος ήταν προϊστάμενος του τμήματος δίωξης ναρκωτικών του Βόλου, και δυο αρχιφύλακες, εκ των οποίων ο ένας υπηρετούσε στο τμήμα αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και ο άλλος στο τμήμα Ασφαλείας Αγρινίου.
Η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και σε αυτή φέρεται να εμπλέκονται και άλλοι αστυνομικοί σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για συνέργεια σε παραβάσεις που αφορούν στα ναρκωτικά.
Σημειώνεται ότι οι έρευνες για τη δράση του κυκλώματος ξεκίνησαν πριν από δέκα περίπου μήνες.
Ο υπερσύγχρονος κοριός που έχει στη διάθεσή της ΕΥΠ έφερε τις αστυνομικές αρχές στα ίχνη της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία δρούσε σε Θεσσαλονίκη, Βόλο και Αγρίνιο.
Για την υπόθεση έχοιυν ήδη απολογηθεί δύο άτομα -ένας άνδρας και μία γυναίκα- που αφέθηκαν ελεύθεροι με όρους, καθώς αντιμετωπίζουν κατηγορίες για συνέργεια στην υπόθεση.
 

1 σχόλιο:

  1. Γιατί δεν βάζετε την αφίσα ολόκληρη για να φαίνεται και η υπογραφή; Ποιους κρύβετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή