ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Όλοι στο πλευρό των εργαζόμενων στην «Αττικό Μετρό»

Με νέα 24ωρη απαντούν στο τελεσίγραφο

Συνεχίζουν την απεργία τους οι εργαζόμενοι στην «Αττικό Μετρό», παρά το τελεσίγραφο που απηύθυνε η κατοχική και δωσίλογη κυβέρνηση το οποίο παραπέμπει εμμέσως στο μέτρο της επίταξης.

Τα σωματεία των εργαζομένων στην «Αττικό Μετρό» αποφάσισαν για την Πέμπτη, 24/1, νέα 24ωρη απεργία, συμπληρώνοντας έτσι οκτώ ημέρες κινητοποιήσεων.

ΟΙ κινητοποιήσεις έχουν κριθεί παράνομες από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, η Κυβέρνηση, δια του Κυβερνητικού Εκπροσώπου λακέ του ΔΝΤ, Σίμου Κεδίκογλου απέστειλε τελεσίγραφο προς τους εργαζομένους, απειλώντας το κατοχικό κάθαρμα, «μέχρι αύριο τους πρωτεργάτες να συμμορφωθούν με τις δικαστικές αποφάσεις, αλλιώς θα αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του νόμου». Στην ίδια ανακοίνωση και στο ίδιο ύφος χιτλερίσκου ...υπενθυμίζεται πως «Η νομοθεσία προβλέπει τι πρέπει να γίνει σε όσους πρωτοστατούν στις απεργίες».

Η κατοχική αλητεία, (Κυβέρνηση) επεξεργάζεται τις εξής απόψεις
-Αυτόφωρη σύλληψη συνδικαλιστών εφόσον οι απεργίες έχουν κριθεί παράνομες από το δικαστήριο.
-Επίταξη.
-Απολύσεις


Νωρίτερα, στο ενδεχόμενο επίταξης, οι εργαζόμενοι δήλωσαν ανυποχώρητοι και διεμήνυσαν ότι θα απαντήσουν «με πόλεμο στον πόλεμο της Κυβέρνησης». Στείλτε και τα τάνκς ανέφεραν.

«Θα έχουμε μπλακ άουτ στις συγκοινωνίες, αν η κυβέρνηση προχωρήσει σε επίταξη» είπε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Κίνησης της ΣΤΑΣΥ, Χρήστος Κούκης.


http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=39491

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου