ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ;

Η Αμερική βαδίζει στα χνάρια το «Πάλαι Ποτέ» της Σοβιετικής Ένωσης, που όταν έχασε τον πόλεμο στο Αφγανιστάν και περιήλθε σε δεινή οικονομική κρίση, τα κράτη δορυφόροι της έπαψαν να την «σέβονται» και να τη φοβούνται. Το τι επακολούθησε είναι γνωστό. Η διάλυση του «Συμφώνου Βαρσοβίας» και του ανατολικού μπλόκ. Η αυτοκρατορία της Σοβιετικής Ένωσης τετέλεσται.

Η Αμερική μετά την στρατιωτική αποτυχία της να πατάξει το Αφγανιστάν –Ιράκ ( οι σύμμαχοι εγκατέλειψαν τα πεδία των μαχών) και την πρωτοφανή οικονομική κρίση που την μαστίζει,κατάλαβε ότι τα υποταχτικά της ευρωπαϊκή κράτη , κυρίως η Γερμανία –Γαλλία σήκωσαν κεφάλι.Είναι φανερό πως δεν έχουν τίποτα να περιμένουν πλέον από την Αμερική, ειδικά μετά την πτώση του «υπαρκτού σοσιαλισμού» σαν ομπρέλα κατά του κομμουνιστικού κινδύνου, και του σχεδίου Μάρσαλ.

Την Αμερική ουδείς πλέον την σέβεται και  φοβάται . Η εποχή του τσαμπουκά πέρασε ανεπστρεπτί ( βλέπε ακόμα Ιράν –Βενεζουέλα). Για να μπορέσει να «σωθεί» θα πρέπει να τα μαζέψει και να περιοριστεί στα του οίκου της.

Μετά το τέλος της Ρώσικης αυτοκρατορίας, φτάνει και το τέλος της αμερικάνικης πλανητικής αυτοκρατορίας και η ανθρωπότητα εισέρχεται στο τέλος των αυτοκρατοριών. Όλα στην ζωή κάνουν το κύκλο τους, με ότι συνεπάγεται από αυτό, για όλα τα κράτη και τους λαούς τους, που δεν είναι της στιγμής να αναλύσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου