ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας παύουν να είναι δεσμευτικές για τις επιχειρήσεις.



Πάρτε το χαμπάρι θα μας Ξεπαστρέψουν !!!
Παρελθόν θα αποτελεί η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας- Καταργείται το επίδομα γάμου- Το κράτος θα ορίζει τον κατώτατο μισθό και οι συλλογικές συμβάσεις δε θα είναι δεσμευτικές.Οριστικά στο παρελθόν φαίνεται πως θα ανήκει η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΓΣΣΕ) της οποίας η ισχύς θα εκλείψει στις 31 Μαρτίου το νέου έτους και όπως όλα δείχνουν είναι πιθανόν να μην υπογραφεί νέα σύμβαση. Επίσης σύμφωνα με το νέο...
καθεστώς που τίθεται σε ισχύ από την 1η Απριλίου οι εργοδότες ακόμη και αν υπογραφεί νέα ΕΓΣΣΕ θα μπορούν αν επιλέγουν αν θα αμείβουν τους εργαζόμενους τους βάσει όσων θα προβλέπει η ΕΓΣΣΕ ή με τους μισθούς που θα προβλέπει το κράτος με την υπογραφή επιχειρησιακής ή ατομικής σύμβασης.

Όσοι προσλαμβάνονται για πρώτη φορά θα αμείβονται με 510 ευρώ αν είναι κάτω των 25 ενώ αν είναι άνω των 25 θα αμείβονται με 586 ευρώ.- “Παγώνουν” οι τριετίες μέχρι η ανεργία να φτάσει το 10%- Καταργείται το επίδομα γάμου για όσους αμείβονται με την ΕΓΣΣΕ- Οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας παύουν να είναι δεσμευτικές για τις επιχειρήσεις.

Μόνο στην Αττική οι εργαζόμενοι που είναι απλήρωτοι από ένας έως 5 μήνες ξεπερνούν τις 700.000.

Είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι θα γίνει ανάκαμψη της οικονομίας από τα βολεμένα κομματόσκυλα χωρίς να δημιουργηθεί πρωτογενής παραγωγή;;;.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου