ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ιδρύθηκε αλβανικό παράρτημα του FRD στην Αθήνα.


 

Με άκρα μυστικότητα και υπό τον ήχο του εθνικού ύμνου της Αλβανίας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την δημιουργία του παρατήματος του νεοσύστατου αλβανικού κόμματος FRD στην Αθήνα αναφέρει η ιστοσελίδα aftonomi.gr.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Χίλτον στην Αθήνα, χωρίς ωστόσο να γίνει καμία αναφορά στον αλβανικό τύπο αλλά ούτε και κάποια δημόσια ανακοίνωση για την εκδήλωση αυτή.
Σύμφωνα με δημοσίευμα αλβανικής εφημερίδας, στην ομιλία του σε αλβανούς μετανάστες στην Αθήνα, ο πρόεδρος του FRD, Μπαμίρ Τόπι, παρουσίασε τις θέσεις του κόμματος του ενώ δήλωσε πως θα κάνει το παν για την δημιουργία ενός υπουργείου που θα ασχολείται αποκλειστικά με τους αλβανούς μετανάστες όπου κι αν βρίσκονται.
Παράλληλα τόνισε την ανάγκη δημιουργίας ειδικού εκπαιδευτικού προγράμματος στην αλβανική κρατική τηλεόραση ούτως ώστε να μπορούν τα παιδιά των Αλβανών μεταναστών να μαθαίνουν την μητρική τους γλώσσα μέσω της τηλεόρασης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εκδήλωση συμμετείχαν περίπου 500 Αλβανοί μετανάστες, οι οποίοι επιφύλαξαν θερμή υποδοχή στον πρώην Πρόεδρο της Αλβανικής Δημοκρατίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου