ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ.

Η ΛΟΓΙΚΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.


«ΓΕΡΜΑΝΟΠΡΟΔΟΤΙ» έγραψαν στα σπίτια του Μπόμπολα στα Σφακιά, αφού τα πυροβόλησαν και τα πυρπόλησαν



Παρανάλωμα του πυρός έγιναν δύο οικίες που ανήκουν στον επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα στο Ασφένδου Σφακίων καθώς και το σπίτι του Αντιδημάρχου Σφακίων Μανούσου Χιωτάκη, ύστερα από χτύπημα που πραγματοποίησαν άγνωστοι δράστες οι οποίοι αναζητούνται.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες πρόκειται για καθαρά εμπρηστική επίθεση κατά την οποία οι δράστες άφησαν τα ίχνη τους, καθώς στους τοίχους και των τριών σπιτιών οι δράστες έγραψαν, (: ανορθόγραφα!), την λέξη «Γερμανοπροδότι» ενώ στις πόρτες υπάρχουν σημάδια από πυροβολισμούς.

Ο τρόπος που έδρασαν οι δράστες είναι ενδεικτικός: Αφού πυροβόλησαν στις πόρτες των σπιτιών (καθως και στο ρολόι της ΔΕΗ στο σπίτι του Αντιδημάρχου) εισέβαλαν στις οικίες, στη συνέχεια προκάλεσαν φθορές και τέλος έβαλαν φωτιά προκαλώντας ολική καταστροφή σε δύο σπίτια (ένα του κ. Μπόμπολα και ένα του κ. Χιωτάκη) και εκτεταμένες ζημιές στο τρίτο.

Η σήμανση που διενεργεί έρευνες στα σπίτια που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους καθώς και στο περιβάλλοντα χώρο έχει περισυλλέξει πέντε κάλυκες από κυνηγετικό όπλο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε πριν απο λίγες ημέρες, αλλά η καταστροφή έγινε αντιληπτή σήμερα, καθώς το χωριό δεν κατοικείται.

http://gkdata.gr/2013/01/04/%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B9-%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF/


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πυρπόλησαν τα σπίτια του Μπόμπολα στα Σφακιά - Οι δράστες τον αποκαλούν "Γερμανοπροδότη"!

Φωτογραφία για Πυρπόλησαν τα σπίτια του Μπόμπολα στα Σφακιά - Οι δράστες τον αποκαλούν Γερμανοπροδότη!

Παρανάλωμα του πυρός έγιναν δύο οικίες που ανήκουν στον επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα στο Ασφένδου Σφακίων καθώς και το σπίτι του Αντιδημάρχου Σφακίων Μανούσου Χιωτάκη Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr πρόκειται... για εμπρησμό καθώς στους τοίχους οι δράσεις έγραψαν και την λέξη «Γερμανοπροδότη».

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες το βράδυ, ενώ στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις, αλλά και τα τρία σπίτια υπέστησαν πολύ μεγάλες καταστροφές.

Στο σημείο μετέβη ο Δήμαρχος Σφακίων κ.Παύλος Πολάκης ο οποίος εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για αυτή την ενέργεια, ενώ την προσνάκριση διενεργεί το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου