ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Σιγά-σιγά θα έρθει η ώρα της τιμωρίας, όλων...


Γράφει ο Begar
Το χειρότερο σφάλμα κάποιου ηγεμόνα είναι να πιστεύει ότι όλα θα πάνε όπως τα θέλει και ποτέ δεν θα τιμωρηθεί για τις πράξεις του.
Βλέπουμε ότι αργά, αλλά σταθερά, ένας ένας, θα οδηγηθούν στο δικαστήριο και μετά στη φυλακή, πολλοί υπαίτιοι για τα δεινά της χώρας μας. Χθες παραπέμφθηκε ο πρώην υπουργός οικονομικών, σήμερα ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ διώκεται ποινικά και έπεται συνέχεια.
Όπως είναι απολύτως φυσικό, αρχικά θα τιμωρηθούν οι λεγόμενοι «χρήσιμοι ηλίθιοι», που πούλησαν εκδούλευση στον πυρήνα της εξουσίας, αλλά δεν καλύπτονται από ασυλίες. Θα ακολουθήσουν και οι πολιτικοί, ανεξάρτητα αν σήμερα πιστεύουν ότι θα γλιτώσουν. Ο κόσμος έχει αγανακτήσει απερίγραπτα και αυτή η αγανάκτηση θα συνεχίσει να μεγαλώνει. Κάποια στιγμή η λαϊκή οργή θα φτάσει σε τέτοιο σημείο, που οι απαιτήσεις του κόσμου δεν θα αναφέρονται πια στην καθημερινότητα, όπως εργασία, τροφή, χρήματα κλπ, αλλά στη σύνταξη και εφαρμογή νέου Συντάγματος, που θα απαγορεύει κάθε ασυλία και παραγραφή και θα ζητά και ευθύνες προς τα πίσω. Εκεί θα την πατήσουν οι σημερινοί κυβερνώντες και βουλευτές.
Γι όσους θα βιαστούν να με χαρακτηρίσουν ρομαντικό, ονειροπόλο ή απλά αφελή, έχω να πω μόνο αυτό:
Αν κάποιος πριν από 10 χρόνια πήγαινε και έλεγε στους ηγέτες της Τυνησίας, Λιβύης, Αιγύπτου, Συρίας, Ιράκ, ότι μετά από 10 χρόνια θα έχουν άσχημο τέλος, απλά θα γελούσαν, λέγοντας ότι «ο λαός αποτελείται από ζώα και πάντα θα είναι του χεριού μας, ποτέ δεν πρόκειται να ξεσηκωθεί».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου