ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Φθιώτιδα: Ομάδες περιφρούρησης για τους κλέφτες στην Ελάτεια.


Το αποφάσισαν οι κάτοικοι χθες βράδυ σε έκτακτη λαϊκή συνέλευση, μετά τα απανωτά κρούσματα των τελευταίων ημερών...
Η βόρεια Λοκρίδα, είναι στο έλεος των κακοποιών. Οι κάτοικοι στην Ελάτεια αποφάσισαν να κάνουν ομάδες περιφρούρησης, οι οποίες θα περιπολούν χωρίς όπλα, τις απογευματινοβραδυνές ώρες στην περιοχή και όταν εντοπίζουν ύποπτα αυτοκίνητα ή άτομα θα ενημερώνουν την αστυνομία.

"Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς.Φοβόμαστε να κοιμηθούμε στα σπίτια μας. Οι ηλικιωμένοι κλειδώνονται μέσα και την ημέρα...Εμείς είμαστε αγκαλιά με τις καραμπίνες και ο Θεός να βάλει το χέρι του...", είπε κάτοικος της περιοχής στο LamiaReport.

Το 48ωρο που μας πέρασε οι κάτοικοι κάνουν λόγο για απανωτές κλοπές, διαρρήξεις και απόπειρες ληστείας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα μια περίπτωση σε σπίτι στην Ελάτεια, όπου η ιδιοκτήτρια ήρθε αντιμέτωπη με τους ληστές την ώρα που έμπαιναν στο σπίτι. Οι κακοποιοί την έριξαν από τη σκάλα και τραυματίστηκε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι διέφυγαν με ένα μαύρο Audi.

Όπως έγραψε η εφημερίδα "Ημέρα" όταν κλήθηκε η αστυνομία για το συμβάν, η αστυνομικός πήγε με το δικό της αυτοκίνητο, αφού το περιπολικό είχε πρόβλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα περιπολικά από τη Λοκρίδα και κάθε γωνιά της Φθιώτιδας πρέπει να έρθουν στη Λαμία για να βάλουν καύσιμα, με αποτέλεσμα μέχρι να πάνε πίσω να έχουν κάψει σχεδόν το μισό ρεζερβουάρ (Έτσι κάνει οικονομία το κράτος εν μέσω κρίσης)!!

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι αστυνομικοί κάνουν έρανο για να μαζέψουν χρήματα για Service των οχημάτων, ακόμη και για αλλαγή λαδιών.

Φυσικά το πρόβλημα της εγκληματικότητας δεν αφορά μόνο τους κατοίκους της βόρεια Λοκρίδας και της Φθιώτιδας, αλλά όλη την Περιφέρεια, η οποία είναι ξεχασμένη από το Αθηνοκεντρικό κράτος.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2013/01/blog-post_3178.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου