ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

«Όχι» του ΠΑΟ στο αίτημα του πρίγκιπα για παράταση και απόφαση για μηνύσεις


ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΦΕΙΖΑΛ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.




Παράταση μέχρι τις 8 Ιανουαρίου ζήτησε η πλευρά του Πρίγκιπα Φεϊζάλ Αλ Σαούντ για την καταβολή των 28 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι εκπρόσωποι του Φεϊζάλ επικαλέστηκαν τεχνικό πρόβλημα και με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ζήτησαν παράταση δύο εργάσιμων ημερών με την υπόσχεση πως μέχρι την Τρίτη θα έχει κατατεθεί τα χρήματα για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.
Ωστόσο, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να μην κάνει αποδεκτό το αίτημα του πρίγκιπα για παράταση.
«Το Δ.Σ. αποφάσισε να μην γίνει η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου των 28 εκατομμυρίων ευρώ και να μην δοθεί παράταση άλλων ημερών στον πρίγκιπα. Το ποσό δεν κατεβλήθη σήμερα και πλέον προχωράμε όπως είχαμε σχεδιάσει. Όλες οι κινήσεις των προηγούμενων ημερών δεν μας έπειθαν ότι η πρόταση είναι σοβαρή. Δώσαμε κάθε δικαίωμα για να καταβληθούν τα χρήματα. Η περιπέτεια των τελευταίων 15 ημερών τελείωσε. Ήρθε ένα ξερό e-mail, το οποίο δεν εξηγούσε λόγους και απλώς έλεγε ότι ζητά παράταση» είπε εξερχόμενος του Δ.Σ. ο Χρήστος Παναγόπουλος.

Να σημειωθεί ότι στις 11 το πρωί είχε ορισθεί ραντεβού των εκπροσώπων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Πρίγκιπα σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς έτσι ώστε η πλευρά του Φεϊζάλ να εμφανίσει την επιταγή και να καταθέσει τα 28.000.000 στον λογαριασμό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Το «πράσινο» ΔΣ αποφάσισε ομόφωνα να κινηθεί νομικά εναντίον του Βλάσση Τσάκα και όλων των εμπλεκομένων στην υπόθεση. Για τον λόγο αυτό θα συγκεντρώσουν όλα τα στοιχεία για την υπόθεση και θα αρχίσουν τις νομικές ενέργειες που έχουν προαναγγείλει.

Δομάζος: «Ο Πρίγκιπας δεν θα κάνει πίσω»

Νωρίτερα ο Μίμης Δομάζος είχε εκφράσει την πεποίθηση πως στο τέλος η πλευρά του Πρίγκιπα Φεϊζάλ θα καταβάλει τα 28 εκατ. ευρώ και θα ολοκληρωθεί η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
«Μπορεί να δοθεί ακόμα μια ευκαιρία για να τελειώσει το θέμα του πρίγκiπα. Τα εμβάσματα θέλουν δύο μέρες για να μεταβιβαστούν. Εγώ δεν νομίζω πως αυτή η πρόταση θα τελειώσει. Στο τέλος ο Παναθηναϊκός θα βρει τον δρόμο του. Ο πρίγκιπας δεν θα κάνει πίσω. Αν δεν τελειώσουν τα πάντα δεν μπορώ να πω περισσότερα. Σίγουρα θα γίνει κάτι καλό για τον Παναθηναϊκό. Εγώ θέλω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό αλλά κάποιοι άλλοι δεν επιθυμούν να το κάνουν αυτό» είπε με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΠΟΡ FM.
Και συμπλήρωσε:
«Στις 13:00 θα πάμε στο συμβούλιο και θα δούμε τι θα γίνει. Μπορεί να δοθεί ακόμα μια ευκαιρία για να τελειώσει το θέμα αυτό. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τους 16 που έχουν θέση στο νέο Δ.Σ.
Εκεί όπου πάει ο Παναθηναϊκός θα έχει μεγάλα προβλήματα στην πορεία αν δεν γίνει του πρίγκιπα. Ντρέπομαι που ο Παναθηναϊκός είναι τόσο πίσω από τον Ολυμπιακό. Ποτέ στην ιστορία δεν ήταν 20 βαθμούς πίσω από την κορυφή και από τον πρώτο μήνα να είναι εκτός πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος. Δυστυχώς δεν πάνε καλά τα πράγματα. Ο κ. Αλαφούζος προσπαθεί, αλλά δεν μπορεί μόνος του και πρέπει να τον βοηθήσουν. Διαβάζω τα λεφτά που δίνονται για μεταγραφές και τι μεταγραφές πρόκειται να γίνουν και νομίζω κοροϊδεύουν τον κόσμο».

Newsroom ΔΟΛ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου