ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Τι προβλέπει εν συντομία το νέο ανθρωποκτόνο πολυνομοσχέδιο.


*Το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας οριστικά και αμετάκλητα στους οικονομικούς δολοφόνους της τραπεζιτικής ελίτ των ΔΝΤ- ΕΚΤ, με το να υπάγεται η κρατική περιουσία στο Αγγλικό «δίκιο».

*Τέρμα στα δώρα, άδειες, επιδόματα εορτών, αδειών, σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, και...
οιανδήποτε άλλων επιδομάτων, πχ. όπως των χειμερινών, που έπαιρναν οι οικοδόμοι, λόγο κρύου και χιονιά, η των ξενοδοχουπαλλήλων που δουλεύουν την τουριστική περίοδο, και τον υπόλοιπο καιρό αναγκαστικά δεν έχουν δουλειά.

*Συρρίκνωση του δημόσιου τομέα, και του κοινωνικού κράτος, με περιορισμό θέσεων, μετατάξεις, μεταφορά προσωπικού, διαθεσιμότητα, (στην ουσία απολύσεις), κατάργηση κλάδων, συγχωνεύσεων εφοριών, τοπικών ΙΚΑ, νοσοκομείων, παιδικών σταθμών, σχολείων, ΤΕΙ, κλπ, και τέλος το οριστικό ξεπούλημα των δημόσιων επιχειρήσεων αντί πινακίου φακής, σε ιδιωτικές εταιρίες, οι οποίες θα απολύσουν τους έλληνες και θα προσλάβουν τους φτηνούς λαθρομετανάστες, αυξάνοντας στο έπακρο την ανεργία και την εξαθλίωση για τους Έλληνες εργαζόμενους.

*Αποτελειώνει ο νόμος με νέες περικοπές, μισθωτούς, συνταξιούχους, πολύτεκνους, άνεργους, βιοτέχνες, καταστηματάρχες, αγρότες και ελευθέρους μικροεπαγγελματίες. Πχ. άνεργοι, χωρίς να παίρνουν επίδομα από τον ΟΑΕΔ, και χωρίς κανένα εισόδημα, φορολογούνται με 20% των αντικειμενικών κριτηρίων διαβίωσης, που υπολογίζεται σε 8.500 ευρώ ετησίως, αν έχει ένα σπίτι 54 τμ, και ένα αυτοκίνητο 1200 κυβικών και άς είναι 25ετίας. Τουτέστιν, αφού σου αφαιρέσουν το αφορολόγητο όριο των 5000 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει φόρο κοντά στο 400 ευρώ. Αν δεν έχεις κανένα περιουσιακό στοιχείο, και σε ταΐζουν οι γονείς σου πληρώνεις κοντά 180 ευρώ.

*Είσαι ελεύθερος επαγγελματίας σου αυξάνουν τον φόρο επιτηδεύματος από 500 ευρώ ετησίως σε 1.000 και άς μην έβγαλες τα έξοδά σου ή ακόμα και αν μπήκες μέσα.

*Είσαι πολύτεκνος άνεργος, σου βάζουν για κάθε παιδί κριτήριο διαβίωσης και πληρώνεις τον ανάλογο φόρο.

*Έχεις ένα σπιτάκι, κατά όνομα είναι δικό σου, το κράτος στο αφαιμάζει με το χαράτσι και με το νέο φορολογικό θα τους πληρώσεις περισσότερο.

*Έχεις κληρονομήσει κάποιο οικοπεδάκι η αγροτεμάχιο άγονο και εκτός σχεδίου ε, και για αυτό θα πληρώσεις φόρο. Όπως και αν κληρονομήσεις κανένα ακίνητο από τους γονείς σου τότε την έβαψες. Ο φόρος που θα κλειθείς να πληρώσεις θα είναι της τάξεως του 25% και επί τις αντικειμενικής αξίας και όχι το πόσο πουλιέται στην αγορά, πράγμα που σημαίνει πως αν αποδεχθείς την κληρονομιά, μπορεί και να πληρώσεις φόρο πολύ μεγαλύτερο από το να αγόραζες στην πιάτσα.

*Νέο φόρο στα καύσιμα, βενζίνη (ο φόρος είναι 1,20 ευρώ το λίτρο), πετρέλαιο (διπλασιάστηκε φέτος), υγραέριο (το ίδιο) και φόρο 40% στα καυσόξυλα (λόγω αιθαλομίχλης που τάχα είναι υγειονομική βόμβα), ως συνέπεια της προσπάθειας των ξεπαγιασμένων να ζεσταθούν!

*Αυξήσεις στην ΔΕΗ που φτάνουν μέχρι και 25%. Είναι η τρίτη αύξηση από το πρώτο μνημόνιο και αναμένονται άλλες δύο εντός του έτους!

*Όλα αυτά με επίσημη ανεργία 1.345.715 ανθρώπους, ποσοστό 26,8% από 19,7% τον αντίστοιχο του 2011, με το ποσοστό στους νέους να φτάνει στο 57%!

*Και όλα αυτά, με επίσημη καταγεγραμμένη φτώχεια, που αγκαλιάζει 3,4 εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν με ετήσιο εισόδημα κάτω 6.000 ευρώ, και χωρίς να υπολογίζουν τους άστεγους και εξαθλιωμένους, που ζούν με συσσίτια, από τους κάδους σκουπιδιών, και των χιλιάδων αυτοκτονιών που χρόνο με τον χρόνο γίνονται όλο και περισσότεροι. Με το ΑΕΠ να έχει μειωθεί κατά 25% τα δύο τελευταία χρόνια, και οι μισθωτοί και συνταξιούχοι να έχουν χάσει το 50% του εισοδήματος τους.

*Αυτά τα μέτρα οδηγούν σε περαιτέρω δραματική ύφεση της οικονομίας , και στο αφανισμό του ελληνικού λαού, χειρότερης και από αυτήν της χιτλερικής κατοχής και της πείνας του '41, όπου ο λαός πέθαινε στους δρόμους τουμπανισμένος και τους μάζευαν τα τότε κάρρα του δήμου.

Αυτή η τύχη μας περιμένει, αν δεν ανατραπούν από την πάλη του λαού, τα μέτρα, μαζί με την κατοχική κυβέρνηση.
Αναρτήθηκε από Ζάλευκος Παπάζογλου.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου