ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2013

ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ.

Αυτοκτόνησε στο Αφγανιστάν ο διοικητής των SEAL (που εκτέλεσαν τον Μπιν Λάντεν), ενώ πάνω από 20 navy seals εκείνης τη επιχείρησης, είναι ήδη νεκροί. (Σύμπτωση;)

 
Ο διοικητής Job W. Price, 42 ετών, αυτοκτόνησε το Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου, ενώ βρισκόταν εκεί για την υποστήριξη της επιχείρησης σταθερότητας στην επαρχία Uruzgan του Αφγανιστάν.
Η αυτοκτονία αυτή εγείρει αυτόματα αρκετά ερωτήματα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς η ομάδα ήταν γνωστή για τη δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν που επιτέθηκε στο συγκρότημα που ζούσε στοAbbottabad του Πακιστάν στις 1 Μαΐου 2011.
Στις 6 Αυγούστου 2011δημοσιεύθηκε η παρακάτω είδηση για συντριβή ελικοπτέρου στο Αφγανιστάν:

Ένα ελικόπτερο του ΝΑΤΟ συντρίφτηκε στο Αφγανιστάν το Σάββατο σκοτώνοντας 31 Αμερικάνους στρατιώτες των ειδικών δυνάμεων,συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 20 μελών των Navy SEALS από την μονάδα που σκότωσε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν, και 7 Αφγανών κομάντος.
Ήταν το πιο θανατηφόρο περιστατικό μάχης για τα αμερικανικά στρατεύματα σε 10 χρόνια πολέμου, σύμφωνα με έναν Αμερικανό αξιωματούχο.
Τα μέλη της ομάδας SEAL ‘Team 6’ πέταξαν με το πλήρωμα της 160ης των Ειδικών Επιχειρήσεων Αεροπορίας, σύμφωνα με Αμερικανούς αξιωματούχους που μίλησαν με τηνAssociated Press υπό τον όρο της ανωνυμίας, επειδή οι οικογένειες εξακολουθούν να ενημερώνονται για την απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων.
Πρόκειται για ελικόπτεροCH-47 Chinook με 31 επιβαίνοντες εκ των οποίων 20 ήταν μέλη της ομάδας που είχε σκοτώσει τον ηγέτη της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν στο Πακιστάν. Το ελικόπτερο συνετρίβη από εκτόξευση αντιαρματικής ρουκέτας με αποτέλεσμα το θάνατο όλων των επιβαινόντων αλλά και τους πληρώματος, όπως ανέφερε στρατιωτική πηγή, σύμφωνα με πληροφορίες των New York Times.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου