ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Θεσσαλονίκη: Διεθνής συνάντηση ανώμαλων.

Συνάντηση διάρκειας 6 ημερών πραγματοποιούν στη Θεσσαλονίκη εκπρόσωποι ΜΚΟ και ακτιβιστές από τη νοτιοανατολική και την κεντρική Ευρώπη που δραστηριοποιούνται σε ζητήματα προστασίας της LGBT κοινότητας που περιλαμβάνει την κοινότητα λεσβιών, ομοφυλόφιλων, αμφισεξουαλικών και τρανσέξουαλ.

Η διεθνής συνάντηση με τον τίτλο BA.R.CO. D.E. (Balkan's Rainbow Colourful Dawn Emerges) εξετάζει τη δυνατότητα στενότερης συνεργασίας και δικτύωσης μέσα από την ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών και την υλοποίηση δράσεων, όπως το ενδεχόμενο διοργάνωσης μια μεγάλης περιφερειακής εκδήλωσης, του Βαλκανικού Φεστιβάλ Υπερηφάνειας.

Εκτός από τις συζητήσεις και τις παρουσιάσεις, το Σάββατο προγραμματίζονται υπαίθριες δράσεις (γ@...α) στους δρόμους της πόλης όπως το “ομοφοβικό θερμόμετρο”, εκδηλώσεις τρυφερότητας ( σχιζοφρένεια) προκειμένου να διαπιστωθεί η αντίδραση των πολιτών.

Το απόγευμα του Σαββάτου διοργανώνεται εκδήλωση και συζήτηση στο ξενοδοχείο Βεργίνα με προσκεκλημένους μεταξύ άλλων τον πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη την π.....α Ρόμπερτ Π. Σάντερς, το μ......έ δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη και εκπρόσωπους ΜΚΟ  της πόλης.

Ο πρόεδρος της ΜΚΟ Ενωμένες π.....κοινωνίες Βαλκανίων, Αριστόδημος Παράσχου, δήλωσε ότι είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που χρηματοδοτούνται δράσεις( για ανωμαλίες, λεφτά υπάρχουν) για ομοφυλοφιλικά δικαιώματα, καθώς το BA.R CO.D.E. χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Νέα Γενιά σε Δράση, εποπτεύων φορέας του οποίου είναι το Ινστιτούτο Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης.

Ο κάσμος καίγεται και οι ανώμαλοι τον χαβά τους


http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=39208

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου