ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Η πιο ασυνείδητη και δωσίλογη δημοσιογραφία της Ευρώπης....

ΕΜΦΥΛΙΟΣ Ή ΕΞΕΓΕΡΣΗ;
Άστραψε και βρόντηξε η εντεταλμένη δημοσιογραφία για να τρομοκρατήσει τον κόσμο βαφτίζοντας κάθε μορφή αντίστασης στην εξαθλίωση ως ..εμφύλιο (!) και κάθε δίκαιη αγανάκτηση ως ..λιντσάρισμα.. Η πιο ασυνείδητη και δωσίλογη δημοσιογραφία της Ευρώπης, που ψήφισε-στήριξε (το ίδιο και χειρότερο είναι) όχι μία αλλά τρεις φορές την καταδίκη της χώρας και εξαθλίωση του λαού της, δεν χόρτασε ακόμα.. Άστεγοι κείτονται στους δρόμους, άλλοι βυθίζονται στους σκουπιδοτενεκέδες για να φάνε, άλλοι δεν αντέχουν και αυτοκτονούν καθημερινά, οι ξένοι δημοσιογράφοι μιλούν πλέον για ανθρωπιστικό ζήτημα στην Ελλάδα και η ντόπια δημοσιογραφία συνεχίζει να τρομοκρατεί για δήθεν «εμφυλίους», « λιντσαρίσματα» και άλλες τέτοιες εμφυλιοπολεμικές μαλακίες..

Το να οδηγηθούν δηλαδή στο Ειδικό Δικαστήριο και να δικαστούν 4-5 δωσίλογοι «γιωργάκηδες», υπουργοί και πρωθυπουργοί που «έδωσαν» συνειδητά και αποδεδειγμένα τη χώρα τους και το λαό τους, το να πληρώσουν οι μεγαλοφοροφυγάδες και να δικαστούν αυτοί που απέκρυπταν τις «λίστες» τους είναι «εμφύλιος» και «εθνικός διχασμός», ενώ το να αυτοκτονούν άνθρωποι κάθε μέρα είναι «εθνική ενότητα» και «σωτηρία της πατρίδος»!

Φυσικά ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν. Γνωρίζουν πως όταν σπέρνουν τον τρόμο και τη βία καταστρέφοντας τις ζωές των ανθρώπων, δεν μπορούν να περιμένουν να θερίσουν γαρδένιες στα μπουζούκια.. Γνωρίζουν επίσης πολύ καλά πως άλλο εμφύλιος και άλλο εξέγερση γιαυτό και τρομοκρατούν τον κόσμο με έναν αποτρόπαιο εμφύλιο για να αποτρέψουν μια αξιοπρεπή εξέγερση. Μια εξέγερση που την βλέπουν νάρχεται σαν καταιγίδα στο βάθος του ορίζοντα και αυτό είναι το μόνο που πραγματικά φοβούνται και το μόνο που καταλαβαίνουν..
 
http://harryklynn.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου