ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Οι γενετικά τροποποιημένοι σπόροι είναι δηλητηριώδεις.


 

ΑΦΙΕΡΩΝΩ σ’ εκείνους που εξακολουθούν και αγοράζουν νάτσος στο σινεμά, για όλους εκείνους που τρώνε μεσογειακές σαλάτες με καλαμπόκι & επίσης σε όλα τα παιδάκια που τρώνε κορν φλέϊκς.. Για τους καλλιεργητές υβριδίων δεν χρειάζεται να κάνω λόγο. Ας προσέξουν μόνο όσοι καλλιεργούν βιολογικά μεταλλαγμένα..
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΕΞΗΓΕΙΣΤΕ στους φίλους σας, στους γείτονές σας, ΠΑΝΤΟΥ.. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΝΑΙ, ΟΙ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΙΣ!!!
[Aπό τη Νouvel Οbservateur -20 Σεπτεμβρίου του 2012]
Γάλλοι ερευνητές μελέτησαν σε συνεργασία με ιδιώτες για δύο χρόνια, την εκτροφή 200 αρουραίων με Γενετικά Τροποποιημένο καλαμπόκι. (Δλδ με το καλαμπόκι που εχει κατακλύσει τις αγορές της Ευρώπης είτε σε τρόφιμα (κονσέρβες στα σούπερ μάρκετ, κορν φλέϊκς, νάτσος στα σινεμά, κλπ κλπ, είτε σε ζωοτροφές, είτε σε σπόρο για φύτευση). Τι διαπιστώθηκε στους 13 μόλις μήνες; Όγκοι, σοβαρές ασθένειες (καρκίνοι κλπ) … μια κυριολεκτική εκατόμβη. Και μια βόμβα για την βιομηχανία παραγωγής γενετικά τροποποιημένων σπόρων! Αυτή είναι μια πραγματική βόμβα που εγκαινιάζει αυτό τo Σεπτέμβρη, το πολύ σοβαρό αμερικανικό περιοδικό «Food and Chemical Toxicology» –ρίχνοντας ένα σημείο αναφοράς για την τοξικολογία τροφίμων – τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων του πειράματος που πραγματοποιήθηκε από ομάδα Γάλλων με την επίβλεψη του Gilles-Eric Séralini , καθηγητή της μοριακής βιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Caen. Μια βόμβα διασποράς σε πεδίο επιστημονικό, ιατρικό, πολιτικό αλλά & βιομηχανικό!!!

Αυτή η βόμβα διασπείρει πράγματι την επίσημη αλήθεια γα την ασφάλεια του Γενετικά Τροποποιημένου αραβόσιτου: ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ Καλαμπόκι ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ ΤΟΞΙΚΟ & ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ!!!!!
Ακόμα & σε χαμηλές δόσεις, η μελέτη έδειξε πως η τροφή με GM (δλδ με Γενετικά Τροποποιημένο καλαμπόκι) αποδείχτηκε ΕΝΤΟΝΑ ΤΟΞΙΚΗ και συχνά ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ στους αρουραίους. Σε τέτοιο βαθμό που, αν ήταν ένα φάρμακο, θα πρέπει να ανασταλεί αμέσως εν αναμονή περαιτέρω ερευνών. Επειδή είναι η ίδια Γενετικα Τροποποιημένη τροφή (κοινώς η μεταλλαγμένη τροφή) που βρέθηκε στο πιάτο μας, δια μέσου του κρέατος των αυγών & του γάλακτος.

Το 2006, -μοιάζει με πραγματικό θρίλερ το πως ξεκίνησε αυτή η έρευνα-, ο διαχειριστής της έρευνας Gilles-Eric Séralini αποκαλύπτει ο ίδιος τα συμπεράσματα σε ένα βιβλίο που δημοσιεύτηκε & παραδόθηκε στα βιβλιοπωλεία στις 26 Σεπτέμβρη με τίτλο “Όλα τα ινδικά χοιρίδια», Flammarion, στα βιβλιοπωλεία 26 Σεπ). Κωδική ονομασία Vivo. (Φυσικά επειδή είναι πολύ φρέσκο, δεν υπάρχει περίπτωση να έχει προλάβει να μεταφραστεί στα ελληνικά. Αλλά η μετάφρασή του στα αγγλικά θα γίνει οπωσδήποτε ακαριαία).

Μέχρι το 2011, οι ερευνητές εργάστηκαν υπό συνθήκες σχεδόν απόλυτα μυστικές. Έχουν από την αρχή κρυπτογραφημένα τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους -όπως ακριβώς γίνεται & στο Πεντάγωνο-, τους έχει απαγορευτεί οποιαδήποτε τηλεφωνική συνομιλία, κι ακόμη προέβησαν στην αναγγελία μιας άλλης άσχετης έρευνας, καθώς φοβόντουσαν ένα coup de Jarnac από πλευράς των .. πολυεθνικών σπόρων. ( Σημ.τ. Μετ.: «Coup de Jarnac»= εδώ ο αρθρογράφος κάνει λόγο για την ξακουστή μονομαχία του Jarnac κατά το 16ο αι., το λεγόμενο «ξίφος των αιώνων» όπου είχε τεθεί το δίλλημα της επιλογής μεταξύ του να σώσει κανείς την ψυχή του, ή να διαφυλάξει την «υπόληψή» του (δλδ τον τίτλο ευγενείας του ο οποίος μάλιστα ακόμη και σε περίπτωση θανάτου πάνω στη μονομαχία εκληρονομείτο)!

Η ιστορία της ερευνητικής επιχείρησης – με την κωδική ονομασία Vivo – παραπέμπει στη δύσκολη ανάκαμψη των Γ.Τ. (Γενετικά Τροποποιημένων) σπόρων καλαμποκιού NK 603, κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ιδιοκτησίας της Monsanto, δια μέσου μιας γεωργικής σχολής του Καναδά.

Προηγήθηκε η συγκομιδή & ο επαναπατρισμός των «μεγάλων σάκων από γιούτα» στο λιμάνι της Havre στα τέλη του 2007, πριν την κατασκευή κροκεττών μέσα σε απόλυτη μυστικότητα & την επιλογή 200 ποντικών εργαστηρίου ονόματι “Sprague Dawley”.

«Μετά χορήγηση διαφορετικών γευμάτων με Γενετικά Τροποποιημένο πάντα καλαμπόκι για διάστημα μικρότερο του 1 (ενός) έτους», μας εξομολογείται ο καθηγητής, «ήταν μια κυριολεκτική εκατόμβη ανάμεσα στους ποντικούς μας, της οποίας το μέγεθος πραγματικά δεν είχα φανταστεί!!!»

Ναι, οι Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοί είναι δηλητήρια.

Προκύπτουν σοβαρές ασθένειες, βαριές παθολογίες & μαστικοί όγκοι! Όλες οι ομάδες των αρουραίων, είτε ταίστηκαν με αραβόσιτο κατεργασμένο με ή χωρίς το ζιζανιοκτόνο Roundup της Monsanto, ή ακόμα ταϊσμένοι με νερό που περιείχε χαμηλές δόσεις του ζιζανιοκτόνου αυτού, επλήγησαν από πλήθος σοβαρών ασθενειών στον 13ο κι όλας μήνα του πειράματος!!! Στα ΘΗΛΥΚΑ, αυτό εκδηλώνεται με εκρήξεις αλυσσιδωτές μαστικών όγκων που ζυγίζουν μέχρι και το 25% του βάρους τους!!! Στα ΑΡΣΕΝΙΚΑ, πλήττονται τα όργανα καθαρισμού, το ήπαρ και οι νεφροί, τα οποία επισημαίνονται με σοβαρές ανωμαλίες!!! ΚΙ αυτό το φαινόμενο παρατηρείται με ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ από 2 έως 5 φορές ΜΕΓΑ΄ΛΥΤΕΡΗ, απ’ όταν τα τρωκτικά τρέφονται Μη Γενετικά Τροποποιημένο καλαμπόκι!!! Αμείλικτη, ανελέητη, αδυσώπητη σύγκριση!!! –> Αρουραίοι που τρέφονται με Γ.Τ. (ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ) καλαμπόκι, προκαλούν-πυροδοτούν-ενεργοποιούν 2-3 φορές περισσότερους όγκους, από ό, τι τα ποντίκια που τρέφονται χωρίς Γ.Τ.Ο., ανεξαρτήτως φύλου. Στις αρχές δε, του 24ου μήνα, δηλαδή προς στο τέλος της ζωής τους, το 50% έως 80% των θηλυκών που τρέφονται με Γ.Τ.Ο. έχουν προσβληθεί, σε σύγκριση με τα θηλυκά που τρέφονται με μη Γ.Τ.Ο. & τα οποία θίγονται μόνον κατά 30%. Πάνω απ ‘όλα, ΟΙ ΟΓΚΟΙ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ σε αρουραίους που τρέφονται με Γ.Τ.Ο.: 20 μήνες ΝΩΡΙΤΕΡΑ στα Αρσενικά, & 3 μήνες ΝΩΡΙΤΕΡΑ στα θηλυκά!!! Για ένα ζώο δε, του οποίου το προσδόκιμο ζωής είναι όλο-όλο μόνο 2 χρόνια, η διαφορά είναι σημαντική (τεράστια). Για λόγους σύγκρισης, ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΩΚΤΙΚΟ είναι περίπου ΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΤΩΝ 40 (ΣΑΡΑΝΤΑ) ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ (!!!)
Απαιτώντας υπευθυνότητα
Είναι αυτά τα ισχυρά συμπεράσματα που η Corinne Lepage, σε βιβλίο που εμφανίστηκε Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου («Η αλήθεια σχετικά με τους Γ.Τ.Ο. είναι δουλειά μας”, Εκδόσεις Charles Léopold Mayer), σκοπεύει να ζητήσει ευθύνες από τους πολιτικούς & εμπειρογνώμονες, γαλλικούς & ευρωπαϊκούς οργανισμούς υγείας καθώς & από την Επιτροπή των Βρυξελλών, οι οποίοι αντιστέκονται τόσο καιρό & με κάθε μέσον στην έναρξη μιας μακροχρόνιας μελέτης για τον αντίκτυπο της επίδρασης των Γ.Τ.Ο. & το ποιόν των επιπτώσεών τους..
Στη μάχη αυτή πρωτοστατεί εδώ και 15 χρόνια ο πρώην υπουργός Οικολογίας & Πρώτος Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Ασφάλειας των Τροφίμων στο Στρασβούργο, στα πλαίσια της CRΙIGEN (: της Ανεξάρτητης Επιτροπής για την Έρευνα & τις πληροφορίες σχετικά με τη Γενετική Μηχανική), με τον Joel Spiroux & τον Gilles-Eric Séralini.
Μια απλή ένωση που είναι ακόμη σε θέση να ξαναενώσει απ’τη μια άκρη ως την άλλη τις χρηματοδοτήσεις της έρευνας (3,2 εκατ. ευρώ) που ούτε οι INRA & CNRS, ούτε κάποια άλλη δημόσια υπηρεσία είχαν κριθεί ενδεδειγμένες να αναλάβουν. Μια μελέτη που χρηματοδοτήθηκε από Auchan & Carrefour(!!!!!) Πώς; Άλλη έκπληξη!!! Πρόκειται για το ελβετικό Ίδρυμα Charles Léopold Mayer.
Όμως & οι ιδιοκτήτες των σούπερ μάρκετ (Carrefour, Auchan ..) επίσης, οι οποίοι ένωσαν τις φωνές τους για την περίσταση!!! Από την τον καιρό που είχαμε τα κρούσματα των τρελλών αγελάδων & μετά, στην πραγματικότητα προσπαθούν να προστατεύσουν τον εαυτό τους από κάθε νέο διατροφικό σκάνδαλο. Τόσο πολύ, ούτως ώστε να είναι ο Gérard Mulliez, ιδρυτής του Ομίλου Auchan, που προέβλεπε την αρχική χρηματοδότηση(!!!)
Η μελέτη του καθηγητή Séralini εξαπολύει έναν νέο δολοφονικό πόλεμο μεταξύ όσων προωθούν τα μεταλλαγμένα κι όσων αντιτίθενται λυσσαλέα σ’αυτά. Οι Υπηρεσίες Υγείας θα απαιτήσουν κατεπειγόντως παρόμοιες μελέτες για να επαληθευτούν τα ευρήματα των Γάλλων επιστημόνων;;;
Αυτό θα ήταν το λιγότερο! Η Monsanto, η μεγαλύτερη εταιρεία σπόρων παγκοσμίως στην παραγωγή γονιδιωμάτων, θα επιτρέψει να συμβεί κάτι τέτοιο;;; Θα διακυβευτεί η επιβίωσή της «μόνο & μόνο» εξ αιτίας της αποτυχίας της στο γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι;;; Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοί (σπόροι), υπάρχουν εκατοντάδες ποικιλίες… Υπονοώντας τουλάχιστον μια ντουζίνα μελέτες 100 – 150 εκατομμύρια Ευρώ! Η ώρα της αλήθειας ήρθε!
http://ypogeia-drasi.blogspot.gr/2013/01/blog-post_3550.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου