ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2013

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στη Γαλλία οι μουσουλμάνοι πυρπόλησαν περίπου 1.200 αυτοκίνητα .
ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ...
Έχει γίνει πλέον ετήσια παράδοση στην Γαλλία …
Την πρωτοχρονιά οι μουσουλμάνοι κατεβαίνουν στους δρόμους και βάζουν φωτιά σε όσα πιο πολλά αυτοκίνητα μπορούν.
http://ria.ru/world/20130102/916978317.html
Οι αναφορές της αστυνομίας ανεβάζουν τον αριθμό στα 1193 αυτοκίνητα , αλλά οι αριθμοί που δημοσιοποιούνται είναι συνήθως μικρότεροι .
Ο υπουργός Εσωτερικών Manuel Valls δήλωσε την Τρίτη ότι 1.193 αυτοκίνητα κάηκαν τη νύχτα σε όλη τη χώρα.
Συγκρούσεις μεταξύ αστυνομικών και δραστών πραγματοποιήθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στις μουσουλμανικές συνοικίες στην πόλη του Στρασβούργου και Mulhouse.
Η Πρωτοχρονιά στη Γαλλία μάλλον …. μπολιάστηκε με τις αρχές και τις αξίες του πολυπολιτισμικού και έτσι λοιπόν «εξελίχτηκε» …. σε ισλαμικό γλέντι.
Αυτό που ξεκίνησε ως μια τακτική ενέδρας - δηλαδή η πυρπόληση οχημάτων ώστε όταν στην συνέχεια θα σπεύσει η πυροσβεστική και η αστυνομία και να δεχτούν επίθεση από τις μουσουλμανικές συμμορίες - έχει γίνει μάστιγα σήμερα .


   Φωτογραφία: Reuters.     Φλόγες καταβροχθίζουν ένα αυτοκίνητο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στα προάστια του Στρασβούργου, Γαλλία.
 
Βέβαια οι politically correct τύποι δικαιολογούν αυτό το νέο είδος παράδοσης … δηλαδή ότι « οι ταραχές της πρωτοχρονιάς » από τους μουσουλμάνους κατοίκους της Γαλλίας, οφείλονται στο ότι οι μουσουλμάνοι κατοικούν στα μειονεκτικών προάστια των μεταναστών (!) Αχ, τι «αστείο» βρε παιδιά πως αλήθεια όμως τα καταφέρνετε και βλέπετε μόνο «την μειονεκτική θέση των μεταναστών που είναι islamonazis και που ενεργούν σαν άγριοι στους δρόμους» και δεν μπορείτε να δείτε την μειονεκτική θέση των Περουβιανών, Βουλγάρων, Ταϊλανδών, Πολωνών, Βραζιλιάνων, του Μεξικού της Ναμίμπια αλλά και των τόσων νεόπτωχων (λόγω της ύφεσης) γηγενών Γάλλων πολιτών που κατοικούν στα ίδια προάστια συμπεριφέρονται όμως σαν κύριοι και δεν δημιουργούν προβλήματα στους συμπολίτες τους ;

Τα ευρωπαϊκά και αμερικανική μέσα ενημέρωσης ως επί το πλείστον δεν αναφέρονται σε αυτά τα γεγονότα, και όταν το κάνουν , σπάνια αναφέρουν … φυλή ή θρησκεία .
Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Εν τω μεταξύ, εάν πρόκειται να επισκεφτείτε την Γάλλια ….σας προτείνω να ταξιδέψετε με το ποδήλατο σας .
http://periergaa.blogspot.com/2013/01/1200.html

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου