ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

                              «Το υπέρ πάτρας θνήσκειν κάλλιστον κλέος» Σοφοκλής
    EΘΝΙΚΟΣ  ΛΑΪΚΟΣ  ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ  «Ε.ΛΑ.Σ»
      ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ    ΚΙΝΗΣΗ    ΤΟΥ   ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ   ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
                             Ευριπίδου 57 – 105 54 Αθήνα

      Τηλ: 210 3241961 – 210 3250220 **** Τηλεομοιότυπο: 210-3244163

       Ιστοσελίδα Internet:http://www.e-tel.gr/elas/*****Ηλ. Ταχ: elas@otenet.gr



Αθήνα 27η  Ιανουαρίου 2013

Ανοιχτή επιστολή
Προς
Τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, κύριο Κάρολο Παπούλια. 

Εξοχότατε,

Σεβόμαστε και υποληπτόμεθα τον θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά υπό τις τραγικές συνθήκες που βιώνει το Έθνος των Ελλήνων επί του παρόντος υποχρεωτικώς το παρακάμπτουμε διότι ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ και τούτο γιατί πέρα και πάνω από όλους εσάς που έχετε διαδραματίσει ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας, βρίσκεται το Έθνος μας, βρίσκεται η Ελλάδα μας! Η Ελλάδα των ονείρων μας της οποίας όλοι εσείς σβήσατε την ιερή φλόγα και ανάψατε τις πυρκαγιές του αφανισμού της!!
Αναφερόμενοι στο βιογραφικό σας Εξοχότατε, από συστάσεως του ΠΑΣΟΚ υπήρξατε υψηλόβαθμο στέλεχός του και ως υπουργός Εξωτερικών επί κυβερνήσεων Ανδρέα Παπανδρέου γράφεται: «Απεκατέστησε σχέσεις φιλίας και καλής γειτονίας με την Αλβανία αίροντας την εμπόλεμο κατάσταση που μέχρι τότε επικρατούσε στις ελληνοαλβανικές σχέσεις.» και με την ενέργειά σας αυτή, μεταβάλατε την Ελλάδα σε μια ζούγκλα μπάζοντας στη χώρα μας, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, τα κατακάθια των Αλβανικών φυλακών, φορτωμένα με πορνεία, με Καλάσνικωφ και με τόνους ναρκωτικών σκοτώνοντας καθημερινά τον ανθό του Έθνους, που με μία σύριγγα στο πέος, στην κλειτορίδα ή στην καρωτίδα προσμένουν τον θάνατο στο πρόσωπο ενός Αλβανού, ενός Ρώσου, ενός Σομαλού, ενός αγαπητού σας Πακιστανού μετανάστη.
Ανοίξατε την κερκόπορτα στις ορδές της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης μπήγοντας εσείς ο ίδιος ένα φαρμακερό μαχαίρι στην καρδιά του Ελληνισμού παριστάνοντας τον φιλεύσπλαχνο και τον ελεήμονα εις βάρος ολοκλήρου του ελληνικού Λαού, εις βάρος του πολιτισμού, των περιουσιών, της ζωής και του Έθνους μας!
Σχεδόν έξη εκατομμύρια λαθρομετανάστες χωρίς κανένα έλεγχο για το παρελθόν τους, χωρίς τον παραμικρό ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ και οι οποίοι οργανώνονται σε συμμορίες που παρενοχλούν, κλέβουν και βιάζουν μεταβάλλοντας τις γειτονιές και τα χωριά μας σε κέντρα τρομοκρατίας, ωθώντας αφ’ ενός μεν τους δείκτες της ανεργίας των Ελλήνων πολιτών και της εισαγομένης εγκληματικότητας σε ανεξέλεγκτα μεγέθη αφ’ ετέρου εκτινάζοντας στα ύψη μεταδοτικές ασθένειες που είχαν εξαφανιστεί δεκαετίες ολόκληρες από την πατρίδα μας. Και το σπουδαιότερο και τραγικότερο όλων ο φόβος άρχισε να φωλιάζει πιά μέσα στις ψυχές και στα σπίτια των πολιτών και ο λαός στενάζει. Τα πλιάτσικα, η ασυδοσία των μαφιών, οι ληστείες και οι δολοφονικές επιθέσεις έχουν πάρει επιδημική διάσταση. Καταντήσαμε ξένοι στην πατρίδα μας. Καταντήσαμε κατάδικοι κλειδαμπαρωμένοι στα σιδερόφρακτα σπίτια μας με διπλές και τριπλές κλειδαριές. Δεν αφήνουν πιά οι Έλληνες τα παιδιά τους να παίζουν στις γειτονιές τους γιατί το έγκλημα με τις συμμορίες του έχει περάσει χειροπέδες στους νομοταγείς κι ανυπεράσπιστους Έλληνες που πλέον δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν στη χώρα τους, χωρίς κανείς να τους προστατεύει αφού τόσο η κυβέρνηση όσο και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ξένα προς την ελληνική κοινωνία και την πραγματικότητα, παρακολουθούν την διάλυση του κράτους.
Έχετε νοιώσει Εξοχότατε το μαχαίρι του ληστή να απειλεί τη ζωή σας; Έχετε ξυπνήσει το πρωί με άδειο το σπίτι σας από τους κόπους μιάς ζωής; Έχετε νοιώσει τον βιασμό της προσωπικότητάς σας και του ψυχισμού σας; Έχουν βιάσει κάποιο μέλος της οικογενείας σας; Έχουν δολοφονήσει κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο; Όταν είχε γίνει η γνωστή ιστορία της 16χρονης Βουλγάρας μαθήτριας που υποτίθεται ότι βίασαν οι Έλληνες συμμαθητές της σε ένα σχολείο στην Αμάρυνθο Ευβοίας δεχθήκατε την Βουλγάρα και την μάνα της στο Προεδρικό Μέγαρο, τους υποσχεθήκατε κάθε βοήθεια, τους χορηγήσατε και σπίτι, αν δεν κάνουμε λάθος, και τους ζητήσατε να μην φοβούνται τίποτα. Μετά κάνατε μια δήλωση, ότι ζήσατε σαν μετανάστης στην Γερμανία και δεν θα επιτρέψετε ποτέ στους Έλληνες να συμπεριφέρονται άσκημα στους μετανάστες! Καλώς μέχρι εδώ.
Δεν σας είδα όμως Εξοχότατε να επισκέπτεσθε και την 15χρονη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη που την Κυριακή της 22ας Ιουλίου 2012 βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια από το αδίστακτο εκείνο ανθρωπόμορφο κτήνος τον Πακιστανό Αχμέτ Βακά στα βράχια της Χρυσής Ακτής στην Πάρο, όπου η Μυρτούλα άκουγε μουσική... και έξη μήνες σχεδόν βρίσκεται σε κώμα! Δεν άκουσα να συνδράμετε την οικογένειά της. Δεν άκουσα  από τα χείλη σας έναν παρήγορο λόγο προς την τραγική φιγούρα της κυρίας Μαίρης Κοτρώτσου, μητέρας του άτυχου κοριτσιού που αιφνιδίως μεταφέρθηκε από το ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία» στο δημόσιο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Ας βρείτε την δύναμη να φτάσετε στο δωμάτιο 1024, στο δέκατο όροφο της κλινικής όπου νοσηλεύεται η Μυρτώ, στο κτίριο ΑΧΕΠΑ. Εσείς, πού βρίσκεστε Εξοχότατε;
            Μα πέραν αυτού ΟΥΔΕΠΟΤΕ δεχθήκατε στο Μέγαρο της Δημοκρατίας την οικογένεια ενός Έλληνα που σκότωσαν οι ξένοι Μετανάστες! ΟΥΔΕΠΟΤΕ δεχθήκατε μια βιασθείσα, από τα φίδια που τρέφετε στον κόρφο του ελληνισμού, Ελληνίδα! Επισκεφτήκατε ποτέ ή έχετε δεχθεί ποτέ την μάνα ενός Έλληνα αξιωματικού που έπεσε στο καθήκον; Δεν θεωρήσατε πρέπον να απονείμετε τα μετάλλια τιμής, την 16 Ιουλίου 2007 στην Σχολή Ευελπίδων, στους στρατιώτες που αντιστάθηκαν το 1974 στον «Αττίλα». Γιατί δύο μέτρα και δύο σταθμά, κύριε Πρόεδρε; Γιατί αυτή η και εκ μέρους σας ανεξήγητη μεταναστολαγνία Εξοχότατε εις βάρος του ελληνισμού;
            Αλλά έφτασε πλέον ο κόμπος στο κτένι. Όχι άλλο Ελληνικό αίμα στο βωμό των εντολών που έχετε πάρει όλες οι κυβερνήσεις τα τελευταία 38 χρόνια. Και εμείς έχουμε οργή σωρευμένη, δεν μας χωράει ο τόπος και μας τρώει ο φόβος γιατί από κάτω σιγοβράζει ένας διαρκής ακήρυκτος πόλεμος, χωρίς σαφείς στόχους, χωρίς ξεκάθαρο εχθρό ή μάλλον με πολλούς εχθρούς, διάχυτους μέσα στο σώμα της κοινωνίας μας που τα μέλη της σπρώχνονται προς την άβυσσο.
Κατακλύζονται τα Δημόσια Νοσοκομεία της χώρας από χιλιάδες ξένους, που με ένσημα ολίγων ημερών και με περισσό θράσος απαιτούν ίδια μεταχείριση με τους Έλληνες που επί δεκαετίες ολόκληρες πληρώνουν προκειμένου να έχουν στα δύσκολα χρόνια του τέλους της ζωής τους κοινωνική περίθαλψη κι εσείς δεν έχετε μια κουβέντα να πείτε γι' αυτό το αίσχος; Εκμεταλλεύονται οι χιλιάδες ξένοι την δωρεάν νοσηλεία του «αντιρατσιστικού» κράτους μας κι εσείς δεν έχετε τίποτε να πείτε; Το ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα αιμορραγεί και καταρρέει από τα ελλείμματα και θα έρθει σύντομα αντιμέτωπο με τη νέα πραγματικότητα που διαμόρφωσαν το κύμα των μεταναστών που έχουν μηδενική προσφορά στο σύστημα και λαμβάνουν κανονική σύνταξη γήρατος, ενώ πολλοί έχουν πάρει επιδόματα παραπληγικών, τυφλότητας κ.λ.π. Γιατί κι εδώ σιωπή; Δεν σας βαρύνουν ηθικά αν όχι και πολιτικά τα εγκλήματα αυτά;
Για να υλοποιηθεί στα μουλωχτά, πίσω από την πλάτη του Λαού, η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων διά του αφανισμού του έθνους μας, μετατρέψατε την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι, χωματερή των λαθρομεταναστών, απέραντο οίκο ανοχής και υπαίθριο απόπατο επιφέροντας ανήκεστο βλάβη στη ελληνική κοινωνία αφού επηρεάζεται ολόκληρος ο εθνικός οργανισμός και η κοινωνική συνοχή με σκοπό την αποδόμηση της εθνολογικής, κοινωνικής και θρησκευτικής φυσιογνωμίας του ελληνισμού και αφανισμού του ελληνικού έθνους. Συντελείται έτσι ύπουλα η μεθοδευμένη εθνοκάθαρση του ελληνισμού εν καιρώ ειρήνης επιτυγχάνοντας, μέσα στα τριανταοκτώ χρόνια της «μεταπολίτευσης», κάτι που δεν πέτυχαν οι Τούρκοι σε τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς του Έθνους μας.
Να έχετε υπ’ όψιν σας αυτά τα γραφόμενα Εξοχότατε, για το ανοσιούργημα το οποίο διαπράττεται και για το οποίο και Υμείς οπωσδήποτε δεν είσθε άμοιρος ευθυνών αφού δεν αναχαιτίζετε με τον θεσμικό σας ρόλο την φαυλότητα που κυριαρχεί και ΟΥΔΟΛΩΣ ενδιαφέρεσθε για την ύπαρξη και συνέχεια του Έθνους, ως να μην είσθε Έλληνας!!!
Αν τολμήσουμε βέβαια εμείς να πούμε κάτι θα κατηγορηθούμε ότι είμαστε εθνικιστές, φασίστες, οπισθοδρομικοί, ότι είμαστε ρατσιστές, ακροδεξιοί, χουντικοί, κινδυνολόγοι, κλπ. Εμείς όμως ΟΥΔΕΜΙΑ φοβία έχουμε μήπως μας πουν ακραίους αδιαφορούμε για οτιδήποτε εκστομίσουν εις βάρος μας τα εκάστοτε καθεστωτικά υποκείμενα, αυτή η θλιβερή ράτσα των φερέφωνων, οι κατ’ επάγγελμα επικριτές, οι πεμπτοφαλαγγίτες, αυτός ο εσμός των κρετίνων και ο συρφετός των εθνομηδενιστών που δρά πίσω από την πλάτη της Ιστορίας μηχανορραφώντας εις βάρος του Έθνους. Σήμερα, ο Ελληνικός λαός έχει κάθε δικαίωμα να γνωρίζει ποιοί ξεπουλάνε το Έθνος πιέζοντας ύπουλα την κοινωνία να αποδεχθεί την απομόνωσή της, την επιτήρησή της, την καταστολή των ελευθεριών της και τελικά την υποταγή της και τα φερέφωνά τους να λεηλατούν και να ασχημονούν σ’ αυτόν τον ιερό τόπο. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ; Μα τους γνωρίζετε, είναι οι δικοί σας άνθρωποι μιά και Υμείς αποτελούσατε και αποτελείτε αναπόσπαστο μέρος του ιδίου πολιτικού κατεστημένου της «δημοκρατικής» ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ, η οποία λυμαίνεται πλέον την αξιοπρέπεια και τους οραματισμούς του Ελληνικού λαού. Είναι αυτοί μετά των οποίων συνεργασθήκατε ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και έμπιστος συνεργάτης του ιδρυτή του κινήματος. Είναι αυτοί μετά των οποίων δημιουργήσατε μία Ελλάδα απατεώνων. Είναι αυτοί που παρέδωσαν τον δημόσιο πλούτου στους βαρόνους των κατεστημένων συμφερόντων. Είναι οι συμμορίες της διεφθαρμένης διαπλοκής που έδρασαν και δρουν με την πλήρη ανοχή των «χρυσών» σοσιαλιστικών εξουσιών. Είναι αυτοί που εκβράσθηκαν από την μήτρα του πολιτικού σας συστήματος και ακολούθησε η στρατιά εκείνων των εχιδνών που με την ιοβόλο πρακτική της μίζας δηλητηρίασαν την ελληνική κοινωνία. Είναι το σάπιο πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδος που χρόνια τώρα μας κρατά υπό ιδιότυπη κατοχή και δεν αφήνει τίποτα να ανθήσει σ’ αυτόν τον έρημο τόπο. Είναι οι στρατιές του κοινοβουλευτισμού που δρουν ως στρατεύματα κατοχής στα σπλάχνα του ελληνικού Έθνους και ως «λύκοι βαρείς με ένδυμα προβάτου» επέπεσαν επί του ελλαδικού κορμού εκτρέφοντες το σαρκίο τους με τις σάρκες του ελληνισμού. Είναι αυτοί που δημιούργησαν ένα Κράτος Μαφίας στο οποίο έχει παραβιαστεί η ηθική νομιμότης και η πολιτική ένδεια έχει καταλύσει την συνταγματική και ηθική τάξη. Είναι αυτοί τα εγκλήματα των οποίων δεν πρέπει να ξεχνάμε.
            Κατόπιν των ανωτέρω τεκταινομένων, απαξάπαντες οι εμπλεκόμενοι ΕΡΩΤΑΣΘΕ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ; Την εξαφάνιση του ελληνικού Έθνους; ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΘΕ ΚΥΡΙΟΙ; Είσθε οι σταυρωτές της Ελλάδος, οι λεηλάτες, οι λαφυραγωγοί, οι κλεπταποδόχοι; Είσθε οι διαμοιράζοντες εν εαυτοίς τα ιμάτιά της, τα εδάφη της, τις θάλασσές της, τον αέρα της, τις σάρκες της; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΘΕ;
Γιά τον Ε.ΛΑ.Σ
Οδυσσέας Τηλιγάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου