ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ


Αμέσως μετά την μετάβαση του Κύπριου Υπουργού Οικονομικών Σαρρή στην Μόσχα, τα εδώ παπαγαλάκια κατόπιν εντολών της κυβέρνησης, άρχισαν να διαδίδουν οτι "οι Ρώσοι είναι πολύ ψυχροί επειδή είναι χολωμένοι με την στάση που τήρησε στο Γιουρογκρούπ η κυβέρνηση του Αναστασιάδη".

Ετοίμαζαν το έδαφος για την σημερινή γκεπελίστικη προπαγάνδα τους η οποία λέει οτι οι Ρώσοι αρνήθηκαν να δώσουν βοήθεια στην Κύπρο. Μ' αυτόν τον ύπουλο τρόπο προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα στον Ελληνικό αλλά και στον Κυπριακό λαό, οτι δεν υπάρχει καμιά άλλη λύση απο το να δεχτούν οι Κύπριοι τον ωμό εκβιασμό της Μέρκελ.. Ότι δηλαδή το κούρεμα των Τραπεζικών καταθέσεων είναι μονόδρομος....

Ωστόσο οι ίδιες οι εξελίξεις δείχνουν οτι τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Πρώτα-πρώτα κανείς δεν μπορεί να πιστέψει στα σοβαρά οτι επι δύο μέρες οι Ρώσοι κουβέντιαζαν με τον Κύπριο Υπουργό το άν θα δωθεί... επιμήκυνση του δανείου των 2,5 δις που πήρε η Κύπρος απο τους Ρώσους πριν απο μερικούς μήνες. Σίγουρα οι συζητήσεις αφορούσαν πολύ πιο ουσιαστικά ζητήματα, τα οποία και δεν ανακοινώθηκαν.

Σε μιά διαπραγμάτευση υπάρχουν πάντα εκατέρωθεν συμφέροντα. Η Κύπρος χρειάζεται γενναία οικονομική στήριξη και όχι μόνο. Απο την μεριά τους οι Ρώσοι χρειάζονται απαραίτητα, ιδιαίτερα μετά τις εξελίξεις στην Συρία, έξοδο στην Μεσόγειο, και διάδοχη λύση στο πρόβλημα που έχουν με τις ναυτικές βάσεις τους οι οποίες στην Συρία βρίσκονται αυτή την στιγμή κυριολεκτικά στον αέρα.Είναι αυτονόητο οτι το πρώτο πράγμα που θα ζητούσαν, είναι αυτό που τους καίει περισσότερο.

Επιστρεφοντας ο Κύπριος Υπουργός απο την Μόσχα σήμερα, απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Μόνο σε μία δεν απάντησε, χωρίς παράλληλα να την διαψεύσει. Η ερώτηση που έμεινε αναπάντητη ήταν η εξής: " Σας ζήτησαν οι Ρώσοι να φτιάξουν ναυτική βάση στην Κύπρο;"

Απο την στιγμή που ο Αναστασιάδης και οι εδώ δωσίλογοι είναι προσανατολισμένοι αποκλειστικα στην φασιστική Ε.Ε είναι φυσικό να μην μπορούνε ουτε καν να συζητήσουν τέτοιο ενδεχόμενο. Οπότε; Οι Ρώσοι είναι αυτοί που αρνήθηκαν;

Ο Μεντβέντεφ αμέσως μετά το τέλος των συνομιλιών που είχε με τον Μπαρόζο έκανε μιά δήλωση η οποία τα λέει όλα. " Δεν έχουμε κλείσει καμιά πόρτα στους Κύπριους. Απλά έχουμε κι' εμείς κάποια οικονομικά (μόνο;) συμφέροντα"...


ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ


ΤΑΡΙΦΟΔΙΑΙΤΟΣ

Η Ρωσία λέει ότι η πόρτα είναι πάντα ανοιχτή
για μια συμφωνία διάσωσης της Κύπρου




ΜΟΣΧΑ, 22 Μαρτίου (RIA Novosti) - Η Ρωσία είναι πάντα πρόθυμη να παράσχει στην Κύπρο οικονομική βοήθεια για να βοηθήσει να ξεπεραστούν τα οικονομικά δεινά της, αλλά μόνο αφού η Ευρωπαϊκή Ένωση και το κυπριακό έθνος επεξεργαστεί ένα κοινό σχέδιο (η έμφαση δική μου –G.) για ανάκαμψη, δήλωσε σήμερα Παρασκευή ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

«Δεν έχουμε κλείσει καμία πόρτα! Δεν είπαμε ότι δεν θα συζητήσουμε τίποτα», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Μεντβέντεφ.

«Θα είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε διάφορες επιλογές για την υποστήριξη αυτού του κράτους... αλλά μόνο όταν ένα τελικό σχέδιο θα έχει εκπονηθεί με τη συμμετοχή της ΕΕ και της Κύπρου», πρόσθεσε.

Αυτά είπε Μεντβέντεφ μετά μερικές ώρες από την στιγμή που ο κύπριος υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής πέταξε από τη Μόσχα για την πατρίδα του μετά από μια ανεπιτυχή προσπάθεια να πείσει τη Ρωσία να χορηγήσει οικονομική βοήθεια στη χώρα του σε αντάλλαγμα επενδύσεων στις κυπριακές εθνικές τράπεζες και στα έργα φυσικού αερίου.

Ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών Anton Siluanov δήλωσε νωρίτερα ότι οι Ρώσοι επενδυτές δεν «έδειξαν κανένα ενδιαφέρον» για τις προτάσεις της Κύπρου.

Τα σχόλια του Μεντβέντεφ έγιναν όταν ο εκπρόσωπος της κυπριακής κυβέρνησης, Χρίστος Στυλιανίδης, ανέφερε πως οι νομοπαρασκευαστικές εργασίες και οι συνομιλίες με τους διεθνείς πιστωτές πλησίαζαν τη «γραμμή ολοκλήρωσης».

«Οι επόμενες ώρες θα καθορίσουν το μέλλον της χώρας», είπε ο Στυλιανίδης.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έχει δηλώσει ότι αν η Κύπρος δεν έχει συγκεντρώσει μέχρι τη Δευτέρα τα απαιτούμενα δισεκατομμύρια δολάρια θα μπορούσε να χάσει τα κεφάλαια έκτακτης ανάγκης και θα οδηγηθεί αναπόφευκτα σε οικονομική κατάρρευση.

Η επείγουσα ανάγκη για ένα δάνειο πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων από τη Ρωσία εμφανίστηκε μετά την απόρριψη την Τρίτη από το κυπριακό κοινοβούλιο της πρότασης των διεθνών πιστωτών για φορολόγηση των τραπεζικών λογαριασμών, συμπεριλαμβανομένης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σαν προϋπόθεση για την παροχή πακέτου διάσωσης 10-δισεκατομμύριων ευρώ.

Οι Διεθνείς πιστωτές, δήλωσαν το Σάββατο ότι το πακέτο διάσωσης για τους χρέος της Κύπρου εξαρτάται από μια εφάπαξ κατάθεση επιπλέον 5,8 δισεκατομμυρίων Ευρώ σε έσοδα για την ανεπάρκεια των ταμειακών διαθεσίμων του προϋπολογισμού της Κύπρου.

Συνολικά, η Κύπρος χρειάζεται περίπου 17 δισεκατομμύρια ευρώ βοήθεια για το έλλειμμα του προϋπολογισμού της και την ανα-κεφαλαιοποίηση των τραπεζών της, οι οποίες έχασαν αναγκαστικά δισεκατομμύρια ευρώ στην "εθελοντική" αναδιάρθρωση (κούρεμα - G.) του ελληνικού χρέους (είχαν φορτωθεί ελληνικά ομόλογα και έχασαν δισεκατομμύρια)


http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=40826

1 σχόλιο:

  1. Γεια σε όλους, εδώ έρχεται ένα προσιτό δάνειο που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή σας και μια απόδειξη για το πώς πήρα ένα δάνειο για να αλλάξω την οικογενειακή ζωή μου Mortal. Το όνομά μου είναι η κ. Clancy Dexter. Ζω στη Φλόριντα ΗΠΑ και είμαι μια ευτυχισμένη γυναίκα σήμερα; Σκεφτόμουν τον εαυτό μου ότι οποιοσδήποτε δανειστής θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή του Brock και της οικογένειάς μου, θα έστειλα όποιον ψάχνει για δάνειο σε αυτούς. Μου έδωσαν και την οικογένειά μου ευτυχία. Μου πήρε δάνειο 250.000 δολαρίων για να ξεκινήσω ξανά τη ζωή μου ως χήρα με τρία παιδιά. Πήγα σε αυτήν την εταιρεία, η οποία δανείστηκε ένα τίμιο και φοβούμενος από το Θεό δάνειο Διαδικτύου, το οποίο με βοήθησε να πάρω δάνειο 250.000 δολαρίων. . Δολάριο, είναι στην πραγματικότητα ο Θεός φοβούμενοι ότι οι άνθρωποι εργάζονται με μια αξιόπιστη εταιρεία δανεισμού. Εάν χρειάζεστε ένα δάνειο και είστε 100% σίγουροι για την εξόφληση, επικοινωνήστε μαζί του και ενημερώστε τους ότι η κυρία Clancy σας τις έχει δώσει. Ηλεκτρονική διεύθυνση: happyday99loanfirm@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή