ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Κούρεμα και σε σας εάν δεν απολύσετε δημοσίους υπαλλήλους

Kυριακάτικο τηλεφώνημα σοκ Μέρκελ στον πρωθυπουργό.
Κούρεμα και σε σας εάν δεν απολύσετε δημοσίους υπαλλήλους


Κρύος ιδρώτας έχει λούσει το Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά μετά την απόφαση του Εurogroup να κουρευτούν οι καταθέσεις των Κυπρίων.
Ο πρωθυπουργός διαπίστωσε ότι οι Ευρωπαίοι δεν αστειεύονται και όταν λένε ότι πρέπει να εφαρμοσθεί το Μνημόνιο το εννοούν.
Αυτό με απλά ελληνικά σημαίνει πως αν ο Σαμαράς δεν εφαρμόσει όσα ζητάνε οι δανειστές μας για την απόλυση των δημοσίων υπαλλήλων και τις αποκρατικοποίησεις θα αναγκασθεί πολύ σύντομα να πάθει τα ίδια με τον Αναστασιάδη!
Αν ο Σαμαράς δεν διώξει υπαλλήλους και δεν κάνει αποκρατικοποιήσεις πλησιάζει η στιγμή που μέσα σε ένα σαββατοκύριακο θα κουρευτούν βίαια οι καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κουρδιστού Πορτοκαλιού» ο Αντώνης Σαμαράς επικοινώνησε το πρωί της Κυριακής με την Γερμανίδα Καγκελάριο για να την ακούσει οργισμένη
-Κε Σαμαρά, εάν δεν απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι και δεν κάνετε τις αποκρατικοποιήσεις πολύ σύντομα ετοιμασθείτε να υποστείτε κάτι ανάλογο...
Aυτός ήταν ο βασικός λόγος που ο πρωθυπουργός κάλεσε εσπευσμένα σήμερα στο γραφείο του τον υπ. Μανιτάκη ο οποίος υποδύεται τον Μαυρογιαλούρο των δημοσίων υπαλλήλων.
Ο πρωθυπουργός φέρεται να του ζήτησε την παραίτησή του σε περίπτωση που συνεχίσει να δηλώνει ότι δεν θα απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι.

http://www.kourdistoportocali.com/articles/19438.htm
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου