ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Πιάστηκαν Βούλγαροι με οπλοστάσιο





 

Χθες τα ξημερώματα εντοπίστηκε οπλοστάσιο σε φορτηγάκι στην πύλη του λιμανιού της Ηγουμενίτσας για τις αναχωρήσεις εξωτερικού. Συνελήφθησαν 9 Βούλγαροι και δύο Ιταλοί. Συγκεκριμένα κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου, εντοπίστηκαν στα πλαϊνά τοιχώματα του οχήματος, 4 οπλοπολυβόλα Καλάσνικοφ, 5 σιγαστήρες, 5 γεμιστήρες, 46 φυσίγγια καθώς και 1,4 κιλά χασίς σε συσκευασίες.

Οι έξι από τους συλληφθέντες, ήταν συνεπιβάτες του οδηγού, ενώ οι 4 επέβαιναν σε άλλο αυτοκίνητο που ακολουθούσε το Van. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, διενεργείται προανάκριση για την υπόθεση. Τα όπλα πρόκειται να αποσταλούν στο Τμήμα Εργαστηρίων - γραφείου Πυροβόλων Όπλων της ΕΛ.ΑΣ. για περαιτέρω έρευνα.

Τα τελευταία χρόνια, σχεδόν επί καθημερινής βάσεως γίνονται ληστείες αλλά και δολοφονίες με καλάσνικοφ, κυρίως λόγω της κακοποιούς δράσης των «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών». Τον ίδιο βαρύ οπλισμό χρησιμοποιούν και οι τρομοκράτες των «βορείων προαστίων». Όμως η Αστυνομία, κατ' εντολήν Δένδια, ψάχνει να βρει "ρατσιστικά εγκλήματα" ή μάλλον καλύτερα να τα δημιουργήσει από το πουθενά.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου