ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

Διαδήλωση υπαλλήλων της Τράπεζας Κύπρου έξω από την Κεντρική Τράπεζα


Photo for this article
Με αίτημα την παραίτηση του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου, Πανίκου Δημητριάδη, και την ανάκληση της απόφασής του για το διορισμό διαχειριστή, υπάλληλοι της Τράπεζας Κύπρου διαδηλώνουν έξω από την Κεντρική Τράπεζα.
Μιλώντας εκ μέρους τους, ο Δήμος Δημοσθένους, αρχαιότερος υπάλληλος της Τράπεζας Κύπρου, ζήτησε από τους παρευρισκομένους είτε με sms είτε με άλλους τρόπους επικοινωνίας να φέρουν όλη την Κύπρο έξω από την Κεντρική Τράπεζα.
«Πρέπει να σώσουμε την Κύπρο και όχι την Τράπεζα Κύπρου» είπε και πρόσθεσε ότι αν καταρρεύσει η Τράπεζα Κύπρου, θα καταρρεύσει η Κύπρος.
Οι διαδηλωτές κρατούν πανό και φωνάζουν συνθήματα, όπως: «Κάτω τα χέρια από την Κύπρο», «Δεν θα τους αφήσουμε», «Δημητριάδη πήγαινε σπίτι».
Σε δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πουληθεί η Τράπεζα, καθώς στην περίπτωσή της ακολουθείται διαδικασία εξυγίανσης, κάτι εντελώς διαφορετικό από το μοντέλο που ακολουθήθηκε στην περίπτωση της Λαϊκής με το διαχωρισμό της σε «καλή» και «κακή».
Στην τράπεζα τοποθετήθηκε ειδικός διαχειριστής το τραπεζικό στέλεχος Ντίνος Χριστοφίδης, που δήλωσε στο Reuters ότι διορίστηκε τη Δευτέρα το βράδυ από την Κεντρική Τράπεζα με σκοπό να επιβλέψει την αναδιάρθρωση της τράπεζας και την απορρόφηση μέρους της Λαϊκής.

http://www.mediasoup.gr/node/69781

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου