ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Πορεία εν ενεργεία αξιωματικών και απόστρατων το Σάββατο


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς τη Βουλή θα πραγματοποιήσουν απόστρατοι και εν ενεργεία αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, το Σάββατο 9 Μαρτίου, στις 4 το απόγευμα, ενώ αντίστοιχη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 13 Μαρτίου στη 1 το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Παρόμοια συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν στις 13 Μαρτίου στη 1 το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Οι απόστρατοι διαμαρτύρονται, μεταξύ άλλων, για τις διπλές περικοπές στις συντάξεις τους και για τη δικαίωσή τους έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη η οποία σε πρώτο βαθμό (το πρωτοδικείο Αθηνών όπως αναφέρθηκε) έκρινε αντισυνταγματική και παράνομη τη σχετική διάταξη στο τρίτο μνημόνιο.

Όσον αφορά στο θέμα της συμμετοχής των εν ενεργεία στελεχών με στολή στη συγκέντρωση, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, το συντονιστικό συμβούλιο με ανακοίνωση του ζήτησε από τα στελέχη να συμμορφωθούν με το έγγραφο του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ το οποίο απαγορεύει τη συμμετοχή τους με στολή σε μη υπηρεσιακές δημόσιες συγκεντρώσεις ωστόσο πρόσθεσε ότι "η τελική απόφαση ανήκει ατομικά στον καθένα από αυτούς". Ο εκπρόσωπος των εν ενεργεία αξιωματικών ανέφερε ότι δεν επιθυμούν να συγκρουστούν με τη φυσική ηγεσία τους αλλά και υποστήριξε ότι "όλοι οι Έλληνες είναι εν δυνάμει υπόδικοι".

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=215943&catID=3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου