ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Καίει Παπακωνσταντίνου το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ. για το στικάκι

Στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής παραδόθηκε η πρώτη πραγματογνωμοσύνη στο USB με τα ονόματα της περίφημης «λίστας Λαγκάρντ».
Καίει Παπακωνσταντίνου το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ. για το «στικάκι»
«Δεν υπάρχει αλλοίωση στα στοιχεία του USB της «λίστας Λαγκάρντ» που δημιουργήθηκε στις 8.7.2011» αναφέρει σύμφωνα με πληροφορίες, η πραγματογνωμοσύνη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών ερευνών, περιορίζοντας με τον τρόπο αυτό την αλλοίωση στην περίοδο που το αρχείο είχαν στα χέρια τους οι κύριοι Γιώργος Παπακωνσταντίνου και Ιωάννης Διώτης.
Πέραν αυτών, στην πολυσέλιδη έκθεσή επιβεβαιώνεται, ότι ο κ. Διώτης προχώρησε σε αντιγραφή των αρχείων από το USB που του παρέδωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου σε νέο USB στις 8.7.2011 και στις 15:02 και η όλη διαδικασία διήρκεσε 3 λεπτά. Προσθέτουν μάλιστα, πως τα αρχεία ανοίχθηκαν από τέσσερις διαφορετικούς χρήστες, οι κωδικοί των οποίων έχουν ανιχνευτεί και άρα μπορούν να εντοπιστούν. Σύμφωνα δε με πληροφορίες οι 4 χρήστες επικεντρώθηκαν σε 58 συγκεκριμένους φακέλους της λίστας.
Σημειώνεται, ότι οι ερευνητές έχουν εντοπίσει ανοίγματα και πριν την 8.7.2011 δηλαδή την χρονική περίοδο που εμπλέκεται ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και αυτό γιατί κατά την αντιγραφή μεταφέρονται και ορισμένα ηλεκτρονικά ίχνη από το «μητρικό» αποθηκευτικό μέσο.

http://www.newsbomb.gr/politikh/story/279598/kaiei-papakonstantinoy-to-porisma-tis-elas-gia-to-stikaki#ixzz2KnOzbdnw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου