ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Καταγγελίες για ρύπανση στο λιμάνι της Νέας Περάμου


Καταγγελίες για εκτεταμένη ρύπανση στη θαλάσσια περιοχή που εκτείνεται από το λιμάνι της Νέας Περάμου μέχρι το στρατόπεδο των ΟΥΚ!
Μάλιστα,επειδή ο αέρας είναι νοτιοδυτικός,η θάλασσα έχει καλυφθεί από ένα παχύ στρώμα μαύρου παχύρευστου υγρού που πιθανόν να είναι αργό πετρέλαιο,το οποίο έχει ξεβραστεί-μαζί με άλλες βρωμιές-στην ακτή!
Το πιθανότερο είναι αυτή τη μόλυνση να την προκάλεσε κάποιο διερχόμενο πλοίο που πέρασε από την περιοχή τη νύχτα και με σύμμαχο το σκοτάδι να έκανε το…έργο του!
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενεργοί Πολίτες» Τ.Δέσκος,μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός και μετά από αυτοψία,έκανε παρέμβαση τόσο στο Λιμενικό όσο και στο Δήμαρχο,ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα επιληφθεί του θέματος.
Το Λιμενικό έχει βγάλει περιπολικά για να εντοπίσει τον ασυνείδητο πλοίαρχο και το πλοίο που προξένησε αυτή την οικολογική καταστροφή.


http://www.trelokouneli.gr/kataggelies-gia-rupansh-sto-limani-ths-neas-peramou/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kataggelies-gia-rupansh-sto-limani-ths-neas-peramou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου