ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Ποιός είναι ο αριθμός των αυτοκτονιών σήμερα;


                                             ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Κανείς δεν γνωρίζει πια τον αριθμό των αυτοκτονούντων Ελλήνων σήμερα. Από τότε που απαγορεύτηκε να γράφονται στον τύπο τα περιστατικά των αυτοκτονιών, υποτίθεται για ανθρωπιστικούς λόγους, εξέλιπαν και τα δημοσιεύματα με τους αριθμούς και κάθε άλλο στατιστικό στοιχείο για τις αυτοκτονίες.

            Αυτό που συμβαίνει, είναι χειρότερο και από τις ίδιες τις αυτοκτονίες. Το να αποκρύπτεται και να αποσιωπάται η αλήθεια είναι ίδιον Τυραννικών καθεστώτων. Η Νέα Τάξη , μας οδηγεί με γοργά βήματα σ' έναν κόσμο, που ούτε ο Όργουελ δεν μπόρεσε να συλλάβει. Ο τύπος σύσσωμος εφαρμόζει αυτό το ειδεχθές σχέδιο ,σιωπώντας και υπακούοντας στις εντολές της Νεοταξίτικης κυβέρνησης. Εδώ, οι ''μή κυβερνητικές οργανώσεις'' που υποτίθεται ότι δημιουργήθηκαν για τέτοιους λόγους και κόπτονται για τα ''ανθρώπινα δικαιώματα'' , κάνουν την πάπια ή και συμφωνούν ακόμη με την προσπάθεια φίμωσης του Ελληνικού Λαού.

           Να αντιδράσουμε. Να απαιτήσουμε να γίνει γνωστός ο αριθμός των νεκρών μας , και ποιοί  ηθικοί αυτουργοί ,τους προκάλεσαν.

           Χρειάζεται επιτροπή πολιτών, δημοσιοποίησης των θανάτων και προστασίας από εγκληματικές ενέργειες. Τί τους εμποδίζει, αύριο να μας σκοτώνουν και να μη μας παίρνει χαμπάρι κανείς;        

                      ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου