ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Απεργία στα πλοία. Αποφάσεις για συνέχιση της απεργίας


Απεργία στα πλοία. Αποφάσεις για συνέχιση της απεργίας
Ακινητοποιημένα παραμένουν και σήμερα Κυριακή 3 Φεβρουαρίου τα πλοία στα λιμάνια, με τους ναυτεργάτες να αποφασίζουν σήμερα για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους. Δεμένα παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια, έως τις 6 το πρωί της Δευτέρα

Εκπρόσωποι των ναυτεργατικών σωματείων, στις χθεσινές ομιλίες τους δήλωσαν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα αίτημά τους, ενώ κάλεσαν για άλλη μία φορά την κυβέρνηση, να αποσύρει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας.

Ανοικτό το ενδεχόμενο για τη συνέχιση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων αφήνουν οι ναυτεργάτες, ενώ για τέταρτο εικοσιτετράωρο παραμένουν ακινητοποιημένα τα πλοία στα λιμάνια. Οι κινητοποιήσεις συνεχίζονται μέχρι τις έξι το πρωί της Δευτέρας, ενώ σήμερα έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, προκειμένου να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα των ναυτεργατών.

Χθες το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, εκπρόσωποι των ναυτεργατικών σωματείων δήλωσαν αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους και κάλεσαν την κυβέρνηση να αποσύρει το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Ναυτιλίας. Μεταξύ άλλων, ζητούν την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας και να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα που τους οφείλουν οι ακτοπλοϊκές εταιρίες.

http://www.inews.gr/98/apergia-sta-ploia-apofaseis-gia-synechisi-tis-apergias.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου