ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Απομακρύνθηκε η διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου εξαιτίας της συνεργασίας της με την Χ.Α.


Παύτηκε από τα καθήκοντα της, με εντολή του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λυκουρέντζου, η διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης, Ελένη Σουρούνη.

Η κ. Σουρούνη την περασμένη Τετάρτη επέτρεψε σε μέλη της Χρυσής Αυγης να εισέλθουν στο νοσοκομείο για να ελέγξουν τα...

νομιμοποιητικά έγγραφα μεταναστών εργαζομένων. Στη συνεχεία, παρέθεσε κοινή συνέντευξη Τύπου με εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, λέγοντας ότι οι δυο πλευρές πρέπει να συνεργαστούν για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Το περιστατικό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και την παρέμβαση του υπουργού Υγείας ο οποίος αποφάσισε να απαλλάξει των καθηκόντων της την κα Σουρούνη.

Ο κατοχικός κυβερνητικός Λυκουρέντζος, και τα «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΆ» καθάρματα δουλεύουνε μαζί.
Τι ήθελε η ΧΑ, και η διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου; Να γίνει έλεγχος αν οι νοσηλεύτριες και οι αποκλειστικές νοσοκόμες εργάζονται νόμιμα και αν τηρείται η εργατική νομοθεσία που ισχύει στην Ελλάδα. H επιθεώρηση εργασίας δεν έχει κάνει τον παραμικρό έλεγχο όπως όφειλε. Οι καταγγελίες των ενδιαφερόμενων Ελλήνων νοσηλευτριών ήταν πολλές και η διοικήτρια του Παναρκαδικού Νοσοκομείου θέλησε να κάνει με το νεοεισελθόν κόμμα της Χ.Α. στην βουλή τον δικαιολογημένο έλεγχο, καθώς κυβέρνηση, ψευταριστερά, και ξεπουλημένοι εργατοπατέρες δεν πράττουν το καθήκον τους, και τα στοιχεία να τα παρουσιάσουν στην βουλή.

Πού είναι λοιπόν ο ρατσισμός, και η παρανομία της διοικήτριας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου και της Χ.Α.; Και από πού ώς πού όχι μόνο η ΧΑ, αλλά και οι πολίτες αυτής της χώρας δεν πρέπει να ασκούν έλεγχο σε οποιανδήποτε εξουσία;

Παράνομη και αυθαίρετη είναι η απομακρύνση της διοικήτριας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, από το δωσίλογο και κατοχικό Λυκουρέντζο, όπου οι παντοειδείς "αντιρατσιστές" συμφωνούν μαζί του.


Κώστας οικοδόμος
http://egersis2.blogspot.gr/2013/02/blog-post_6432.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου