ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

Ο γνωστός άνθρωπος των Αμερικάνων, Σόρος, μας μιλάει για καταστροφή.


 

Ο George Soros λέει ότι η λιτότητα θα διαλύσει την ΕΕ και θα προκαλέσει επανάσταση

 Σε συνέντευξή του την Πέμπτη, τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο μεγαλοεπενδυτής George Soros, λέγοντας πως η σκληρή λιτότητα που επιβάλλεται στην ευρωζώνη θα οδηγήσει σε παρατεταμένη ύφεση που θα διαρκέσει μια ολόκληρη δεκαετία και θα καταλήξει σε επανάσταση.

 «Ανησυχώ τρομερά πως το ευρώ ενδέχεται να καταστρέψει την Ε.Ε.
Υπάρχει ένας πραγματικός κίνδυνος πως η λύση της χρηματοπιστωτικής κρίσης δημιουργεί ένα προφανές πολιτικό πρόβλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Soros σε συνέντευξή του στην ολλανδική τηλεόραση.
Ερωτηθείς για το τι πρέπει να αλλάξει ο Soros απάντησε: “Η Γερμανία θα πρέπει να συνειδητοποιήσει πως η πολιτική που επιβάλλει στην ευρωζώνη – το πρόγραμμα λιτότητας – είναι αντιπαραγωγική. Στην πραγματικότητα δεν μπορεί να επιτύχει. Στην παρούσα φάση, αυτό που συμβαίνει είναι πως ο Νότος ωθείται σε μια παρατεταμένη ύφεση. Η ύφεση αυτή μπορεί να διαρκέσει μια δεκαετία, στην πραγματικότητα μπορεί να γίνει μόνιμη, μέχρι που ο πόνος να γίνει τόσο μεγάλος που να ξεσπάσει σε μία επανάσταση, σε απόρριψη της Ε.Ε. και αυτό θα είναι η καταστροφή της Ε.Ε».
«Αυτό είναι ένα μεγάλο τίμημα για την διατήρηση του ευρώ που αρχικά είχε εισαχθεί για να υπηρετήσει την Ε.Ε.», πρόσθεσε ο ίδιος.
Παράλληλα, σχετικά με το αν το ευρώ θα διασωθεί, ο Soros απάντησε «Θα μπορούσε να διαρκέσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, με τον ίδιο τρόπο όπως η Σοβιετική Ένωση, η οποία ήταν μια πολύ κακή συμφωνία, διήρκησε 70 χρόνια. Ωστόσο, νομίζω πως στο τέλος θα διαλύσει την Ευρωπαϊκή Ένωση. Όσο περισσότερο διαρκέσει, και αυτό μπορεί να είναι γενιές, τόσο θα χάνονται οι όροι της πολιτικής ελευθερίας και της οικονομικής ευημερίας».
«Η λύση για μένα είναι μια φοβερή τραγωδία για την ΕΕ. Δεν νομίζω ότι η Γερμανία κινείται με κακές προθέσεις, αλλά όλο αυτό συμβαίνει εξαιτίας της έλλειψης κατανόησης πολύ σύνθετων προβλημάτων».

http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.gr/2013/02/george-soros.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου