ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Η απάτη της Κλιματικής Αλλαγής .


Κανείς, ποτέ, δεν αμφισβήτησε ότι το κλίμα της γης αλλάζει.
Όπως είπε και ο Κουτσογιάννης, το κλίμα αλλάζει εδώ και
4,5 δις χρόνια.
Και, πρώτα ο Θεός, θα αλλάζει για άλλα τόσα.
Η απάτη έγκειται ότι μερικοί ......
σύγχρονοι ιεραπόστολοι, είτε επειδή έχουν οικονομικά συμφέροντα, είτε επειδή δουλεύουν για άλλους με οικονομικά συμφέροντα, προσπαθούν εδώ και 20-30 χρόνια, από τότε που κατέρρευσε η ΕΣΣΔ και επανενώθηκαν οι Γερμανίες, να μας πείσουν ότι κάτι διαφορετικό γίνεται από το 1800 (που, συμπτωματικά, τέλειωσε ο μίνι παγετός).
Αν έλεγε κάποιος στον ιεροεξεταστή του Μεσαίωνα που αποσπούσε μετάνοιες, ή πουλούσε συγχωροχάρτια, ότι ο Πάπας και το συνάφι του ήταν λαμόγια, δεν θα περνούσε καλά.
Αλλά ο Πάπας και ο ιεροεξεταστής ζούσαν από αυτή την μπίζνα, και ο Βασιλιάς ή ο Μέγας Δουξ, ασκούσε εξουσία και φορολογούσε με αυτή την μπίζνα.
Ίδια περίπτωση.
 
 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.
 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DKnVEFI1ALM#!
 
Εάν έλεγε κάποιος στο αντίστοιχο σκυλολόϊ των Αζτέκων ότι θυσιάζοντας ανθρώπους είναι
ψυχανώμαλοι δολοφόνοι, σίγουρα θα ήταν το επόμενο θύμα.
Κανείς, ποτέ, δεν αμφισβήτησε ότι το κλίμα της γης αλλάζει. Όπως είπε και ο Κουτσογιάννης, το κλίμα αλλάζει εδώ και 4,5 δις χρόνια. Και, πρώτα ο Θεός, θα αλλάζει για άλλα τόσα. Τις γνωστές αιτίες της διαχρονικής αλλαγής τις ανέφερα εδώ.
Η απάτη έγκειται ότι μερικοί σύγχρονοι ιεραπόστολοι, είτε επειδή έχουν οικονομικά συμφέροντα, είτε επειδή δουλεύουν για άλλους με οικονομικά συμφέροντα, προσπαθούν εδώ και 20-30 χρόνια, από τότε που κατέρρευσε η ΕΣΣΔ και επανενώθηκαν οι Γερμανίες, να μας πείσουν ότι κάτι διαφορετικό γίνεται από το 1800 (που, συμπτωματικά, τέλειωσε ο μίνι παγετός).

Αν έλεγε κάποιος στον ιεροεξεταστή του Μεσαίωνα που αποσπούσε μετάνοιες, ή πουλούσε συγχωροχάρτια, ότι ο Πάπας και το συνάφι του ήταν λαμόγια, δεν θα περνούσε καλά. Αλλά ο Πάπας και ο ιεροεξεταστής ζούσαν από αυτή την μπίζνα, και ο Βασιλιάς ή ο Μέγας Δουξ, ασκούσε εξουσία και φορολογούσε με αυτή την μπίζνα. Ίδια περίπτωση.
Εάν έλεγε κάποιος στο αντίστοιχο σκυλολόϊ των Αζτέκων ότι θυσιάζοντας ανθρώπους είναι ψυχανώμαλοι δολοφόνοι, σίγουρα θα ήταν το επόμενο θύμα.
Και οι ιεροεξεταστές, και τα συγχωροχάρτια, και οι ανθρωποθυσίες είχαν σαν σκοπό δήθεν τον εξευμενισμό του θείου, αλλά στην πράξη ασκούσαν ηθικό, σωματικό και οικονομικό έλεγχο σε υποτελείς. Εάν έτρωγαν τα θύματά τους, δεν πήγαινε χαμένη και η πρωτεΐνη... Να μην πω για την Ιφιγένεια που παραλίγο να της ανοίξουν την καρωτίδα για να φυσήξει αέρας... Άσε πια τον Αβραάμ.
Η επιστήμη, η αστρονομία, η γεωφυσική, η μετεωρολογία, η υδροδυναμική, ακόμα και τα μοντέλα της κλιματολογίας (ή άλλα μοντέλα) είναι απόλαυση. Οι ανθρωποθυσίες και η ανθρώπινη εκμετάλλευση είναι κάτι άλλο. Η επιστήμη που αγοράζεται και καθοδηγείται με ανώμαλες σκοπιμότητες, δεν είναι επιστήμη. Κάτι πλασιέ δικαιωμάτων άνθρακα, που εκφέρουν δοξασίες, τους θεωρώ πωλητές συγχωροχαρτιών, κοινώς, απατεώνες. Κάτι Υπουργούς Κλιματικής Αλλαγής τους θεωρώ προσκυνημένα υποκείμενα -- και εάν τα πιστεύουν κιόλας, και βλάκες.
 
http://www.i-diadromi.com/2012/11/blog-post_4045.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+i-diadromi%2FZrCz+%28%CE%97+%CE%94%CE%99%CE%91%CE%94%CE%A1%CE%9F%CE%9C%CE%97%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου