ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Έλληνες πάρτε τα παιδιά σας και φύγετε

11/02/2012 - 20:42

Όταν πριν από λίγο καιρό κάποιοι έλεγαν ότι αυτό που βιώνουμε είναι ο ρατσισμός των αλλοδαπών έναντι των Ελλήνων, τα «προοδευτικά» μυαλά της χώρας χαρακτήριζαν τις τοποθετήσεις αυτές, τουλάχιστον ως γραφικές.
Σήμερα στον 21ο αιώνα στο κέντρο της Αθήνας ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων από τους αλλοδαπούς είναι πια γεγονός και μάλιστα επίσημα καταγεγραμμένος.  
Αλβανίδα μητέρα σε συνέλευση σχολείο του Αγ. Παντελεήμονα ζήτησε σε κατάσταση αμόκ την εκδίωξη των Ελλήνων μαθητών από το σχολείο, διότι όπως ανέφερε οι αλλοδαποί είναι πλειοψηφία.
Πιο συγκεκριμένα η Αλβανίδα ζήτησε από τις μητέρες των Ελλήνων μαθητών να πάρουν τα παιδιά τους και  να φύγουν από το σχολείο αφού από τους 140 μαθητές οι 120 είναι αλλοδαποί όπως χαρακτηριστικά είπε αιτιολογώντας την θέση της !
Η συγκεκριμένη καταγγελία έγινε από τους δικηγόρους Σταυρουλάκη Περικλή και Γεωργίου Σταύρο στην εκπομπή του Δημήτρη Κωνσταντάρα στο κανάλι ART -TV και στην εκπομπή του «Τα πάντα ρει»  και αποδεικνύει ότι ο φυλετικός ρατσισμός είναι εδώ, αλλά όχι όπως τον φαντάζονταν τα μεγάλα «προοδευτικά» και «αλληλέγγυα» μυαλά της Ελλάδας. 
Ο ρατσισμός δεν προέρχεται από τους Έλληνες όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να μας προκαλέσουν ενοχικό σύνδρομο για κάτι που δεν έχει πράξει ο ελληνικός λαός. Ο ρατσισμός έρχεται από την πλευρά των ευνοημένων της νέας Τάξης Πραγμάτων, των μεγάλων φίλων του G. Soros.
Έρχεται από τους μετανάστες που όταν μετατραπούν σε πλειονότητα τότε δρουν  σαν κατακτητές  τότε αρχίζουν να εκβιάζουν το διωγμό των γηγενών από τις εστίες τους, όπως συνέβη στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα όπου οι διωγμοί των Ελλήνων επιχειρηματιών έχουν φτάσει πια σε απίστευτο επίπεδο βιαιότητας με πιο πρόσφατο θύμα τον νεαρό κουρέα που δίνει μάχη με την ζωή μετά από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από Αφρικανούς. 
Αυτό που έγινε με τους γηγενείς Αμερικανούς από τους Ευρωπαίους στην βόρεια και νότια Αμερική, συμβαίνει σε μικρότερη κλίμακα σε περιοχές των μεγάλων αστικών κέντρων της Ελλάδας. Οι Έλληνες φτωχοί μεροκαματιάρηδες ως επί το πλείστον άνθρωποι, αναγκάζονται να φύγουν από τα σπίτια τους τα καταστήματα τους τις γειτονιές που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν κάτω από την πίεση της τρομοκρατίας των αλλοδαπών.
Με την σειρά τους οι λαθροεισβολείς καταλαμβάνουν τον χώρο των εκδιωγμένων Ελλήνων πολιτών, εδραιώνοντας την παρουσία τους, στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας.
Ο διωγμός των Ελλήνων στο κέντρο της Αθήνας ξεκίνησε επίσημα με την απίστευτη ρατσιστική και φασιστική φράση της Αλβανίδας μητέρας προς τις Ελληνίδες,  «Πάρτε τα παιδιά σας και φύγετε»
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TWXAracQ8v8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου