ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ.Η ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί ,γίνεται από τον συμπολίτη μας

ΣΤΡΑΤΟ ΣΚΑΦΙΔΑ.

 ΣΩΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ,

ΚΑΙ Ο ΑΚΤΩΡ ΤΟΥ Γ.ΜΠΟΜΠΟΛΑ.

ΤΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΙ ΔΗΜΟΣ,ΤΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ,ΟΛΑ ΣΒΗΝΟΥΝ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ Γ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Γ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ;;;;;;

ΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΚΤΩΡ(ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ )ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΗΣΙΑ,ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ, ΤΟ ΤΗΛ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕGA ,TΗΝ NOVA, TO ΜΙΣΟ ΚΑΖΙΝΟ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ,ΤΟΝ ΕΛΛΑΚΤΩΡΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ(ΑΛΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ )ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ .

ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΕΝΟΣ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ.

ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.

ΟΙ ΤΑΦΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΠΟΡΟΛΙΘΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ,ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝΕ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ.

Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΣΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΑΝΑΣΚΑΦΩΝ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ.

ΤΟ ΣΚΗΝΩΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΟ ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΕΝΟ ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΤΗ ΔΙΜΕΤΡΗ ΤΟΜΗ ΗΤΟ ΟΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ ΤΟΥ,Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΔΗΛ.Η ΛΕΚΑΝΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΣΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΤΟΜΗΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΦΟΡΟΝΤΑΣ ΑΣΠΡΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΣΕ ΕΝΤΩΣ ΧΑΡΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΣΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΥΛΛΕΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.

ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΚΑΦΗ ,ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΟΙ ΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΣΚΕΠΑΖΕ ΜΕ ΧΩΜΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ.ΖΗΤΗΣΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.....

Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΩΝ,ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΛΕΝΕ ΠΛΑΤΟΣ ΤΟΜΗΣ .......60 ΠΟΝΤΟΥΣ.

ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΝΑΣΚΑΦΗ ΕΓΙΝΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΔΥΤ.ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΑΦΟΙ ,ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΝ ΣΚΗΝΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 800 Π.Χ ΚΑΙ ΠΙΣΩ .

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ ΑΝΟΜΙΑ,ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΑΙΣΙΟ,ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΤΡΟΠΟ.

Υ.Γ....ΓΕΩΡΓΙΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΣΑΝ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΚΟΣΜΟ,ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΤΗΜΕΛΗΣ.ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ,ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΘΕΟΙ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΩ, ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΗ ΓΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΕ ΔΕΧΘΕΙ...ΓΕΝΟΙΤΟ.

ΕΥΣΤΡΑΤΟΣ ΕΝ ΕΛΕΥΣΙΝΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου