ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΤΑ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΙΣΩ.



Επίσημο: Αναβάλλεται η συγκέντρωση των Αλβανών εθνικιστών στην Αθήνα         

Επίσημο: Αναβάλλεται η συγκέντρωση των Αλβανών εθνικιστών στην Αθήνα

Σύμφωνα με την έγκυρη αλβανική εφημερίδα «ΤΕΜΑ», η Ευθρόμαυρη Συμμαχία του τουρκόσπορου Σπαχίου αναβάλλει την προγραμματισμένη εκδήλωση στο ξενοδοχείο Στάνλεϊ στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των αλβανών φασιστοειδών οι λόγοι είναι πως η ελληνική αστυνομία ενημέρωσε τον εκπρόσωπό τους στην Αθήνα πως δεν μπορεί να εγγυηθεί στην ασφάλεια των συμμετεχόντων.
Επίσης η ανακοίνωση των Ερυθρόμαυρων κατηγορεί 4 βουλευτές της Χρυσής Αυγής, χωρίς βέβαια να τους κατονομάζει, πως πήγαν σε σπίτια ακτιβιστών της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας απειλώντας για τις οικογένειες και τα παιδιά τους.
Κατά συνέπεια, αναφέρει ακόμα η ανακοίνωση, οι εκπρόσωποι της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας αποφάσισαν να αναβάλλουν την εκδήλωση. Ωστόσο κατηγορούν για αδιαφορία την ελληνική αστυνομία, υπενθυμίζοντας τις δυνάμεις που επιστράτευσε η αλβανική αστυνομία για να «προστατεύσει» τις εκδηλώσεις που έγιναν (στην Κλεισούρα ιδιαίτερα) προς τιμήν της 28ης Οκτωβρίου.
Και καταλήγει ευχαριστώντας την αλβανική κοινότητα στην Ελλάδα και τους διαβεβαιώνει πως δεν θα υποχωρήσει από τη διοργάνωση μιας τέτοιας εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου