ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΙΑ.

 
ΠΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΑΠΟ
ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥΣ.


Τζορτζ Σόρος: Πρόταση για «οίκους αλληλεγγύης» αστέγων και μεταναστών στην Ελλάδα

Τζορτζ Σόρος: Πρόταση για «οίκους αλληλεγγύης» αστέγων και μεταναστών στην Ελλάδα

Ειδικό ταμείο ώστε να δημιουργηθούν κέντρα αλληλεγγύης στην Ελλάδα για τους αστέγους και τους μετανάστες προωθεί ο διάσημος εκατομμυριούχος επενδυτής, George Soros, με σκοπό να μην επιδεινωθεί η ανθρωπιστική κρίση στη χώρα μας.

Μιλώντας σε διεθνές φόρουμ για το μέλλον της Ευρώπης, ο διάσημος επενδυτής ανέφερε ότι η πολιτική ασύλου της ΕΕ έχει κλονιστεί. Οι πρόσφυγες στην Ελλάδα δεν μπορούν να ενσωματωθούν, ενώ απειλούνται από τις επιθέσεις του νεο-φασιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής. Θα πρέπει το συντομότερο δυνατό, να αποσταλεί κλιμάκιο στην Ελλάδα για να επικοινωνήσει με τις αρχές και τις οργανώσεις που βοηθούν ήδη τους άπορους, και να τεθεί σε εφαρμογή ένα σχέδιο για τη στήριξη αυτών των ομάδων. Ο στόχος είναι να αναβιώσει η ιδέα της ΕΕ ως μέσο αλληλεγγύης, όχι μόνο πειθαρχίας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ελλάδα είναι αιχμάλωτη του Συμφώνου Δουβλίνο 2 που δεν επιτρέπει σε ξένους που πρωτομπήκαν σε αυτή να μεταβούν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Έτσι προκαλείται ένας απερίγραπτος συνωστισμός ξένων που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί από το ελληνικό κράτος.
Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες παραμένουν έτσι στην παρανομία, εξίσου πολλοί είναι και οι άστεγοι. Με τα χρήματα του νεότευκτου ταμείου (OSIFE) θα μπορούσαν να χτιστούν σπίτια αλληλεγγύης ή να ενοικιαστούν ήδη υπάρχοντα. Έτσι θα μπορούσε να μπει κάποιο φρένο στην συντελούμενη ανθρωπιστική καταστροφή.
Αρχικά, η Ευρωπαϊκή Ένωση ήταν αυτό που οι ψυχολόγοι αποκαλούν «φανταστικό αντικείμενο," ένας επιθυμητός στόχος που εμπνέει τη φαντασία των ανθρώπων. Το είδα ως η ενσάρκωση μιας ανοιχτής κοινωνίας - μια ένωση των εθνών-κρατών που εγκατέλειψε μέρος της κυριαρχίας τους για το κοινό καλό και διαμόρφωσε μια ένωση που κυριαρχείται από κανένα έθνος μία ή την εθνικότητα


http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=112942599

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου