ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012

Νόμιμη η κτηνοβασία στην Γερμανία. Ανώμαλοι και με τον νόμο οι Γερμαναράδες...


ΙΔΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ
ΤΩΝ ΒΑΝΔΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΗΣΙΓΟΤΘΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.  

ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ''ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ'';

ΕΔΩ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;
Στη Γερμανία δεν υπάρχουν περιορισμοί σ’ ότι αφορά τις σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ ανθρώπων και ζώων. Οι φιλόζωοι που διαφωνούν με την κατάσταση ως έχει σήμερα κατόρθωσαν να έχουν συνάντηση με εκπρόσωπο της γερμανικής κυβέρνησης, προς τον οποίον εξέθεσαν τις απόψεις τους, και ο οποίος υποσχέθηκε ότι η κυβέρνηση θα επανεξετάσει το θέμα.
Παρόλο που η κτηνοβασία... υπήρξε θέμα ταμπού για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, διάφορες οργανώσεις ζωοφιλικές έχουν δραστηριοποιηθεί με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη σχετικά με την κτηνοβασία, μια πρακτική που δεν είναι παράνομη.

«Στη Γερμανία μπορεί κάποιος να έχει σεξουαλικές σχέσεις με ένα ζώο χωρίς να ανησυχεί», δήλωσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής ομοσπονδίας των φιλοζωικών οργανώσεων (Deutscher Tierschutzbund).
Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ελβετική εφημερίδα Le Matin μιλά για «οίκους ανοχής» με ζώα στη Γερμανία καθώς και για ένα εκτεταμένο δίκτυο διακίνησης ζώων για σεξουαλική εκμετάλλευση. Αυτό που είναι σίγουρο για την Claudia Lotz, εκπρόσωπο του παραρτήματος Βερολίνου της ομοσπονδίας εναντίον του βιασμού ζώων (ΒΜΤ), «όλα τα είδη ζώων από χάμστερ μέχρι φίδια και από σκυλιά μέχρι άλογα, όλα υπήρξαν θύματα βιασμού από ανθρώπους.

Στο καταφύγιο της Βρέμης, την «Κιβωτό του Νώε», έχουμε φιλοξενήσει και περιθάλψει πολλά κακοποιημένα ζώα.

Ένα παράδειγμα είναι ένα Τσιουάουα που βιάστηκε από τον ιδιοκτήτη του με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά τραύματα στα γεννητικά του όργανα».
Το βιβλίο «Βασανισμός των ζώων: η σιωπή» (Verschwiegenes Tierleid) μιλά για το θέμα αυτό. Κάνει επίσης έναν απολογισμό για τη σεξουαλική βία που ασκήθηκε εναντίον των ζώων.

Μιλά, για παράδειγμα, για έναν άνδρα 45 χρόνων που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από την αστυνομία να βιάζει ένα γουρούνι στον ζωολογικό κήπο Wilhelma της Στουτγάρδης.
Τον περασμένο Αύγουστο η ομοσπονδία εναντίον του βιασμού ζώων (ΒΜΤ) οργάνωσε μιαν εκδήλωση για να ευαισθητοποιήσει το κοινό. Η βιομηχανία του σεξ με ζώα προετοιμάζεται για ενδεχόμενη απαγόρευση της κτηνοβασίας στη Γερμανία. Κυκλοφόρησαν ήδη φουσκωτά υποκατάστατα ζώων για σεξουαλικούς σκοπούς.
 
 
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ''ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ'' ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ.
 
1.  ΕΙΝΑΙ Η ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΤΑΜΠΟΥ Ή ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ;
 
2.  ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙ;
 
3. ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΖΩΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ;
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου