ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Λύσσαξαν οι Σκοπιανοί με τη συγκέντρωση πατριωτών και Εθνικιστών στη Φλώρινα.









 «Η αληθινή Μακεδονία είναι μόνο ελληνική», με το προκλητικό αυτό σύνθημα και με την εικόνα όπου η χώρα μας καλύπτεται με την ελληνική σημαία, εθνικιστές και πατριώτες καλούνται να διαμαρτυρηθούν για την Ελλάδα στην πόλη της Φλώρινας, αναφέρει το σκοπιανό κανάλι 5 και συνεχίζει:
Για το Σαββατοκύριακο στη Φλώρινα πραγματοποιούνται δύο παράλληλες αλλά ανεξάρτητες εκδηλώσεις.
Οι Παμμακεδονικές ελληνικές οργανώσεις διοργανώνουν ένα τριήμερο φεστιβάλ, ενώ τα εθνικιστικά και πατριωτικά κινήματα, αύριο το μεσημέρι θα διαμαρτυρηθούν για τη Μακεδονία.
«Το δεύτερο αντάμωμα των Μακεδόνων είναι εδώ! Όλοι οι Μακεδόνες πρέπει να δώσουν το παρόν τους για να στηρίξουν τον πολιτισμό και την παράδοση αυτού του τόπου. Να υποστηρίξουμε το όνομα Μακεδονία! Όλες οι ενώσεις από τη Μακεδονία ενωμένοι να δείξουμε την αγάπη μας για τη Μακεδονία» καλούν οι παμμακεδονικές οργανώσεις, οι οποίες είναι εβδομήντα (70) σε αριθμό και διοργανώνουν εορταστικό τριήμερο στη Φλώρινα.
Όσοι ακολουθούν αυτές τις οργανώσεις λένε ότι οι εκδηλώσεις γίνονται σε απάντηση των εορταστικών εκδηλώσεων που οργανώνονται από το σλαβικό στοιχείο της περιοχής.
Ανεξάρτητα από αυτήν τη συνάντηση, πολλά πατριωτικά και εθνικιστικά κινήματα που υποστηρίζονται, κατά ένα μέρος, από την εξτρεμιστική εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ, κάλεσαν για συνάντηση στη Μακεδονία.
«Συγκεντρώσου στον αγώνα για τη Μακεδονία. Η αληθινή Μακεδονία είναι μόνο ελληνική. Προδότες σας γυρεύουμε σε πόλεις και χωριά.», γράφει η πρόσκληση για την αυριανή διαμαρτυρία.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι διοργανωτές της διαμαρτυρίας αύριο, είναι αυτοί που διαμαρτυρήθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο στο μεθοριακό σταθμό των Ευζώνων, αναφέρει η δημοσιογράφος Σάνια Ριστόβσκα.

Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου