ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Σάββατο, 7 Ιουλίου 2012

Νέα κρίση, παλιά αποτυχημένα γεωστρατηγικά σχέδια

Δεν είναι μόνο η Φράου Μέρκελ… Όπως πάντα, όπως τότε, έτσι και τώρα αλβανικά τσιράκια γίνονται δούλοι των μεγάλων δυνάμεων και ονειρεύονται μεζέ από Ελλάδα. Το ίδιο και οι μουσουλμάνοι της Θράκης. Με ξένες πλάτες λογαριάζουν λεηλασία και ελληνικό ακρωτηριασμό.
Η κρίση χρησιμοποιείται για να περάσουν τα παλιά γεωστρατηγικά σχέδια του Χίτλερ, η Νέα του Τάξη, σε Ευρωατλαντική εκδοχή. Και όπως συμβαίνει πάντα στην ιστορία αν η τύχη του πρώτου επίδοξου οικουμενικού αφέντη υπήρξε τραγική, η επανάληψη της ίδιας απόπειρας θα αποβεί ιλαροτραγική για τους ευρωατλαντικούς τυχοδιώκτες και για τα τσιράκια τους.
Πριν από μερικές ημέρες 4000 απόγονοι Τσάμηδες συγκεντρώθηκαν στα ελληνοαλβανικά σύνορα για να διαδηλώσουν για την ιστορική αδικία που τους επιφύλαξε η Ελλάδα μετά το τέλος του Β ΠΠ όταν 20.000 Αλβανοί Τσάμηδες έφυγα από την Ελλάδα. Στην διαδήλωση τους αυτή οι Τσάμηδες «τιμούν» όπως αναφέρουν την «γενοκτονία» των δικών τους ανθρώπων από τους άνδρες του ΕΔΕΣ οι οποίοι μετά την αποχώρηση των Ναζί εδραίωσαν τον ελληνικό έλεγχο στην Ήπειρο.Σήμερα 70 χρόνια μετά οι Τσάμηδες διαδηλώνουν και ζητούν να γυρίσουν πίσω στην Ελλάδα ζητώντας δικαίωση. Ξεχνούν όμως την συνεργασία τους με τους Ναζί, ξεχνούν τις διώξεις και τις εκτελέσεις των Ελλήνων πατριωτών (58 νεκροί μόνο στην Παραμυθιά) στις οποίες συμμετείχαν, ξεχνούν την στρατιωτική τους συνεισφορά στους Ναζί όταν κυνηγούσαν Έλληνες πατριώτες.
Ξεχνούν τις φωτογραφίες που δείχνουν το Τσάμικο φασιστικό Τάγμα που συνεργάστηκε με τους Ναζί ξεχνούν τις επιστολές που οι ηγέτες τους έστελναν στους κατακτητές της Ελλάδας και στις οποίες εξέφραζαν τις ευχές τους για το μέλλον και για μία καλύτερη συνεργασία.Στο βίντεο που ακολουθεί περιγράφεται με απλά λόγια και με αποδείξεις τα εγκλήματα των Τσάμηδων έναντι του ελληνικού λαού που τους επέτρεψε να παραμείνουν στην Ελλάδα μετά την Συνθήκη της Λωζάννης η οποία προέβλεπε την ανταλλαγή των μουσουλμανικών πληθυσμών της Ελλάδας με τους χριστιανικούς της πρώην Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ενώ το φωτογραφικό υλικό και η αλληλογραφία τους με τους Ναζί αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς Αλβανούς Τσάμηδες και μερικούς αλαφροΐσκιωτους Έλληνες "προοδευτικούς" υπηρέτες των μεγάλων δυνάμεων που ζητούν την επιστροφή των Τσάμηδων στην Ελλάδα.

Βίντεο απάντηση στην πρόσφατη διαδήλωση των Τσάμηδων για την επιστροφή τους στην Ελλάδα:

http://www.youtube.com/watch?v=yBp5aoE-5MY&feature=player_embedded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου