ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΑΚΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ-ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

oikonomikoi-dolofonoiΘα μοσχοπουλήσουν μία ολόκληρη χώρα, εισπράττοντας ομόλογα ελληνικού δημοσίου(από το Κεφάλαιο), που στη συνέχεια το Κράτος θα τα διαγράψει!!!

Εντυπωσιακότατη λειτουργία των μηχανισμών του Κεφαλαίου σε πλήρη ευθυγράμμιση με αυτούς του Κράτους.

Το φραγκενσταίν καθεστώτος του Μνημονίου προχωρά το σχεδιασμό του για τη διάλυση της Ελλάδας και την καθολική λεηλασία του περιεχομένου της.

Το καθεστώς προχωρά στη λεηλασία της δημόσιας περιουσίας, τη διάλυση των κοινωνικών δομών, που ούτως ή άλλως έχουν λεηλατηθεί εδώ και χρόνια από διεφθαρμένους θεσμούς και διοικητές, προκρίνοντας ως αντάλλαγμα εκτός από της "διάσωση" των τραπεζιτών με εκατοντάδες δις, την κοινωνική σφαγή όλων..

Ο φάκελος των "αποκρατικοποιήσεων" έχει ανοίξει και ετοιμάζεται απλά ένα σχέδιο συνολικής επίθεσης εκποίησης με όρους πρωτόγνωρους ακόμη και για καθεστώτα -αποικίες του προηγούμενου αιώνα ...

Σε αστική φυλλάδα, ηλικίας "αρνάκι γάλακτος" και δημοσιογραφικών ημερών 23, από τα χαριεντίσματα στα γόνατα του παρακράτους που έχουν στήσει το ΔΝΤ-Ε.Ε στην Ελλάδα, μαθαίνουμε ότι πιθανή σχέση αγοροπωλησίας της δημόσιας περιουσίας θα είναι η εξής: Οι επενδυτές –καπιταληστες θα αγοράζουν τις δημόσιες επιχειρήσεις και τα δημόσια ακίνητα πληρώνοντας με ομόλογα του ελληνικού δημοσίου.

Στη συνέχεια τα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου που θα έχουν εισπραχθεί από τους καπιταληστές θα διαγράφονται από το δημόσιο Ταμείο και έτσι θα πετυχαίνουν την περεταίρω απομείωση του δημοσίου χρέους...

Θα έρχονται λοιπόν οι κάτοχοι ελληνικών ομολόγων (ευρωπαϊκές τράπεζες και ντόπιοι εφοπληστές κλπ) που έχουν ομόλογα στα χέρια τους τα οποία δεν έχουν κουρευτεί, θα αγοράζουν σε απίστευτα υποτιμολογιμένες αξίες δημόσιες επιχειρήσεις αφελώς χωρίς χρήματα αλλά με ομόλογα των οποίων η πραγματική τους αξία είναι κάτω του 20%, θα ξεφορτώνονται τα ομόλογα στην ονομαστική τους αξία με τις χαρτοπετσέτες-ομόλογα αφετέρου θα σβήνουν δημόσιο χρέος μιας και πλέον τα ιδιωτικά ομόλογα θα έχουν περάσει στα χέρια του ελληνικού δημοσίου, που διαγράφοντάς τα θα απομειώνει το χρέος(των ιδιωτών)..

Στα ταμεία του δημοσίου όχι μόνο δεν θα μπει δεκάρα τσακιστή, όχι μόνο θα λεηλατήσουν στην κυριολεξία επιχειρήσεις με κέρδη πολλών δις και μεγάλη κοινωνική αναγκαιότητα(πχ νερό-ΔΕΗ κλπ) αλλά κερδοσκοπούν ακόμη και σε αυτή την ύπαρξη των ομολόγων.

Ομόλογα που δεν έχουν καμία αξία , τάισαν ένα σωρό κρατικούς αξιωματούχους(διοικητές , ΔΣ, δημόσιων οργανισμών),πολιτικό προσωπικό, τραπεζίτες κλπ θα χρησιμοποιηθούν σήμερα που η αξία τους είναι στο 20%, για την εξαγορά δημόσιων υπηρεσιών και ακινήτων στο 100% της αξίας τους αναγνωρίζοντας-δίνοντας το μέγιστο ομολογιακό όφελος και στη συνέχεια αμέσως μετά την είσπραξή τους από το δημόσιο ταμείο ΤΑΙΠΕΔ; θα διαγράφονται..

Υπολογίζουν ότι θα πουληθούν "ασημικά" από τα οποία θα εισπραχθούν 50δις ευρώ , που θα διαγραφούν. Για το μέγεθος της αλητείας των 50δις ευρώ και τι χρειάζεται να πουληθεί ώστε να ικανοποιηθεί ο στόχος αρκεί να θυμίσουμε ότι η ΔΕΗ κοστολογείται περίπου 350 εκατομμύρια ευρώ, για να μαζέψουν τα 50δις πρέπει να πουλήσουν τα πάντα.

ΥΓ: Λιανές κουβέντες, ένας απλοϊκός ορισμός των απλών λαϊκών λόγων που υποδεικνύει όχι μόνο την μη επιστημονική μας κατάρτιση και την ταπεινή μας καταγωγή αλλά και το άγχος μας να αναλύσουμε μία πραγματικότητα εντελώς επιθετική και πολυσύνθετη. Γι' αυτό όποιος αγνός, ταπεινός και εύθυμος οικονομολόγος ας μας δώσει τα φώτα του αμφισβητώντας ή μη τον καταγγελτικό μας λόγο με τις εσχατιές των μηχανισμών της εξουσίας.

ΥΓ: Η πληροφόρηση περί ομολόγων από την φυλλάδα που ακούει στο όνομα «Η Ελλάδα αύριο» έχουν και χιούμορ, της δευτέρας 9 Ιουλίου, σε άρθρο της σελίς 20.


http://dakrygono-a.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου