ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Σάββατο, 13 Απριλίου 2013

Πλατφόρμα ανταλλαγής προϊόντων και υπηρεσιών tradenow.gr


tradenow_logo
Η tradenow.gr, αναγνωρίζοντας τις νέες ανάγκες που έχουν προκύψει λόγω της οικονομικής κρίσης και της έλλειψης ρευστότητας, φέρνει πρώτη στην Ελληνική αγορά μια καινοτόμο πλατφόρμα ανταλλαγής προϊόντων, υπηρεσιών και ακινήτων που απευθύνεται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.
Φιλική προς το χρήστη, γρήγορη και απόλυτα ασφαλής, αυτή η πρωτοποριακή πλατφόρμα δημιουργήθηκε από μία ομάδα νέων ανθρώπων, που θέλησαν να δώσουν μια ολοκληρωμένη λύση στα προβλήματα ρευστότητας της εποχής μας, δημιουργώντας  ένα ολοκληρωμένο σύστημα ηλεκτρονικών ανταλλαγών.
Τα μέλη της πλατφόρμας μπορούν να ανταλλάξουν προϊόντα, υπηρεσίες και ακίνητα, μέσα από μία μοναδική διαδικτυακή εμπειρία με επίκεντρο την εξυπηρέτηση των αναγκών τους. Και όλα αυτά, με τέσσερις απλές κινήσεις: Ανάρτηση, Αντιστοίχιση, Ανταλλαγή, Αξιολόγηση!
“Εμείς στην tradeNOW με σεβασμό στις εταιρικές μας αξίες και ακολουθώντας αυστηρούς κανόνες επιχειρηματικής ηθικής, παρέχουμε με συνέπεια την πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία ανταλλαγών. Είμαστε περήφανοι που σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία  μπορούμε να προσφέρουμε στις επιχειρήσεις μια εναλλακτική λύση στο πρόβλημα της ρευστότητας που αντιμετωπίζουν, και στους ιδιώτες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν προϊόντα και υπηρεσίες χωρίς τη χρήση μετρητών” δήλωσε ο κ. Γιάννης Δεληγιάννης, Γενικός Διευθυντής της εταιρείας.
Η www.tradenow.gr παρέχει ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα αντιστοίχισης προϊόντων και υπηρεσιών, δυνατότητα διαπραγμάτευσης των χρηστών μέσω της ανταλλαγής προσφορών και σύστημα αξιολόγησης των ανταλλαγών. Παράλληλα, η πλατφόρμα υποστηρίζεται από μία ομάδα συνεργατών που εργάζεται για να εξυπηρετεί και να καλύπτει τις ανάγκες των μελών της.
Τέλος, με το ενσωματωμένο σύστημα χρήσης πόντων ανταλλαγής (Trade  Points) της πλατφόρμας, δίνεται η δυνατότητα στα μέλη να καλύπτουν τυχόν διαφορά στην άξια των ειδών που ανταλλάσσουν, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό την επίτευξη της ανταλλαγής.
http://www.kala-nea.gr/archives/40759

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου