ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Διάσκεψη στο ευρωκοινοβούλιο για τους χημικούς αεροψεκασμούς - chemtrails!
Τελικά όπως φαίνεται οι συνωμοσιολόγοι και οι ευκολόπιστοι είχαν δίκιο όταν έλεγαν ότι μας ψεκάζουν, ότι γίνονται πειράματα γεωμηχανικής, ότι έχει αυξηθεί η συγκέντρωση αλουμινίου και βαρίου στους ιστούς των ανθρώπων, των ζώων και των φυτών.
Η διάσκεψη έγινε 8 και 9 Απριλίου υπό την αιγίδα των κοινοβουλευτικών ομάδων Πράσινοι και Συμμαχία των Φιλελεύθερων και Δημοκρατών για την Ευρώπη.

Στην αρχή...προβλήθηκε ένα ντοκυμαντέρ του Μάϊκλ Μέρφυ και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συζήτηση και συνέντευξη τύπου στα διεθνή ΜΜΕ.
Δεν προβλήθηκε σχεδόν καθόλου στα ελληνικά ΜΜΕ. Είναι φανερό ποιοι συνωμοτούν εις βάρος της ανθρωπότητας.
Ποιοι δεν σέβονται την ανθρωπότητα και την δημοκρατία. Ας μην κόπτονται λοιπόν οι μεγαλοδημοσιογράφοι και ιδιοκτήτες εφημερίδων και καναλιών ότι είναι δημοκράτες.
Βλέπετε λοιπόν ότι όλοι αυτοί ανήκουν στο φασιστικό κλάμπ που κυβερνά την ανθρωπότητα.
Θυμηθείτε και την ανακοίνωση του ελληνικού Πενταγώνου και τον κυβερνητικών εκπροσώπων και σκεφτείτε ποιοι συνωμοτούν και ποιοι εξαπατούν τον ελληνικό λαό.
(Δείτε την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας 
 ΕΔΩ ).
Θυμηθείτε απλά πόσες φορές μας έχουν πει ψέματα έστω την τελευταία τριετία και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για την αξιοπιστία της ανακοίνωσης)
Σε αυτή τη διεύθυνση μπορείτε να δείτε το ντοκυμαντέρ που προβλήθηκε στην Ευρωβουλή.
Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το κείμενο και την ιστορία του ψηφίσματος για τα chemtrails και τα πειράματα γεωμηχανικής.
Κατά τη γνώμη μας κάποιος πολύ σοβαρός λόγος υπάρχει που κάνουν αυτούς τους αεροψεκασμούς και δεν είναι απλά πειράματα γεωμηχανικής.
Σε αυτό το link θα δείτε την διείσδυση των τοξικών μετάλλων απο τους αεροψεκασμούς στην τροφική αλυσίδα.

http://www.pentapostagma.gr/2013/04/xhmikoi-aeropsekasmoi-ston-ourano.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+pentapostagma+%28%CE%A0%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%9C%CE%91%29&utm_content=FaceBook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου