ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Γαλατικά Χωριά παντού ...


''Αν κρατάς χρυσάφι πλούτη και φλουριά Δεν κατέχεις τί'ναι λευτεριά...''


Γαλατικά Χωριά παντού ...

Επιτέλους χθες επίσημα και από κυβερνητικά χείλη περιγράφηκε με απλά λόγια η μέθοδος του αγώνα για την Ανατροπή της Κατοχής που διαλύει τις ζωές μας και την Πατρίδα.


Ο Υπουργός Προστασίας των μεγαλοεργολάβων και των τοκογλύφων "εκαντόταρχος" Δένδιας με την δήλωση του περί Γαλατικών Χωριών, ξεκαθάρισε με τον πιο σαφή τρόπο το τι συμβαίνει σήμερα στην πατρίδα μας και σε όλο τον Ευρωπαϊκό Νότο. 

Καταρχάς έκανε σαφές ότι η "Νέα Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία" αυτή τη φορά με την μορφή του.... Γερμανικού Δ' Ράιχ είναι Κατοχική Δύναμη τόσο την Ελλάδα όσο και στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές Χώρες των μνημονίων και των νεοαποικιακών δανειακών συμβάσεων. 



περί "Γαλατικών χωριών" στην Χαλκιδική
Αφ' ετέρου μιλώντας περί "Γαλατικών χωριών" στην Χαλκιδική έδειξε τι πραγματικά φοβάται η νέα Κατοχή, κι αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από την Ενιαία Παλλαϊκή Αντίσταση "υπέρ βωμών και Εστιών" που βλέπουμε να διαμορφώνεταιστις περιοχές της Χαλκιδικής σήμερα, αλλά και στην Θράκη - πολύ σύντομα - με βάση τα ζητήματα Δημοκρατίας και Κυριαρχίας που σχετίζονται άμεσα με την λειτουργία ορυχείων Χρυσού αλλά και με την δημιουργία και λειτουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών.

Η αγωνιστικότητα, η αλληλεγγύη και η ενότητα που επιδυκνείουν οι κάτοικοι της Χαλκιδικής, βρίσκεται σε ευθεία συνέχεια του νικηφόρου αγώνα των κατοίκων της Κερατέας, και δείχνει σε όλους μας τον δρόμο.

Τον δρόμο της Ενιαίας Παλλαϊκής Αντίστασης όπου ο Λαός παλεύει ενωμένος σαν μια γροθιά για τα αυτοννόητα δικαιώματα του και δεν φοβάται απέναντι στο οποιοδήποτε Δοσίλογο Καθεστώς ντόπιων τοποτηρητών της νέας Γερμανικής - Τραπεζικής Κατοχής.

Αυτό που πραγματικά λοιπόν φοβούνται οι δοσίλογοι κυβερνητικοί και οι νέοι κατακτητές είναι η μετατροπή όσων συμβαίνουν στην Χαλκιδική σε ένα ενιαίο μέτωπο αντίστασης, με "Γαλατικά χωριά" να ξεφυτρώνουν από άκρη σε άκρη της χώρας και στην συνέχεια της Ευρώπης.

Οι ντόπιοι και ξένοι δυνάστες ξέρουν καλά ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια πραγματικότητα όπου το αίτημα μιας Γενικής Πολιτικής Απεργίας Διαρκείας θα γίνεται πράξη de facto , γεγονός το οποίο θα έδινε την δυνατότητα στον Λαό να προχωρήσει στα επόμενα βήματα για την εγκαθίδρυση ουσιαστικής δημοκρατίας με την οργάνωση Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης και την ανακήρυξη από τον ίδιο τον Λαό της Λαϊκής και Εθνικής Κυριαρχίας της πατρίδας μας. 


 το καθεστώς και τα φερέφωνα του πολεμούν τον αγώνα και τους αγωνιστές της Χαλκιδικής
Για αυτό και με κάθε τρόπο το καθεστώς και τα φερέφωνα του πολεμούν ήδη λυσσαλέα τον αγώνα και τους αγωνιστές της Χαλκιδικής. Δεν είναι απλά το ζήτημα της εξυπηρέτησης των συμφερόντων του Εθνικού μεγαλοεργαλόβου και της Eldorado ... κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από την δήλωση Δένδια.

Για αυτό και το κίνημα αλληλεγγύης στον αγώνα της Χαλκιδικής πρέπει να οργανωθεί και να εξαπλωθεί παντού σε όλη την Ελλάδα, και το παράδειγμα του να αξιοποιηθεί σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας στους αγώνες που θα αναδειχθούν σύντομα μέσω των διακοπών ρεύματος, των εξώσεων ή των τοπικών προβλημάτων (νέα χαράτσια για πράξεις εφαρμογής, ΧΥΤΑ, Ιδιωτικοποιήσεις Δημόσιων Χώρων - Επιχειρήσεων κλπ) εξαιτίας της παράδοσης της τοπικής Αυτοδιοίκησης στις διαταγές της νέας Κατοχής.

Το "μαγικό φίλτρο" για την νίκη άθελα του το πρόδωσε ο "υπουργός", κι αυτό το φίλτρο περιέχει στα βασικά συστατικά του αλληλεγγύη, την ενότητα και τον οργανωμένο αγώνα του λαού μας παντού. 


ΑΣ ΦΤΙΆΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΌΝ ΓΑΛΑΤΙΚΆ ΧΩΡΙΆ ΠΑΝΤΟΎ! 

Κι ας βρούμε σε κάθε γειτονιά την δοσολογία και την τελική συνταγή του "μαγικού φίλτρου" που θα στηρίξει την οργάνωση του αγώνα και θα μας οδηγήσει σε αυτό που πραγματικά χρειάζεται ο Λαός μας και η Πατρίδα, την άμεση ανατροπή του δοσίλογου καθεστώτος και την δημιουργία του πρώτου Δημοκρατικού Συντάγματος της ανεξάρτητης και κυρίαρχης Ελλάδας που αξίζουμε!

"Οχυρωμένη" είναι η Ιερισσός, με τους κατοίκους να έχουν στήσει μπλόκα σε όλους της εισόδους του χωριού! Πάμε γερά... δεν το βάζουμε κάτω ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ!

Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΙΠΕ:............
«Θα γινόταν μακελειό εάν οι αστυνομικοί πήγαιναν το απόγευμα» και κατέληξε τις δηλώσεις τους λέγοντας: «εάν οποιαδήποτε κοινότητα, χωριό ή κωμόπολη στην Ελλάδα έχει την εντύπωση ότι μπορεί να μετατραπεί σε γαλατικό χωριό και να εφαρμόσει δικό του Σύνταγμα, δικό του δίκαιο και τον αυτοδικαίως κανόνα ζωής αυτό δεν πρόκειται να περάσει».

ΟΙ ΓΑΛΑΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ:.........«Κύριε» Δένδια ένα πράγμα έχουμε να υποσχεθούμε και σε εσάς και σε όλη την τάξη που εκπροσωπείς: Ακόμα κι' αν αρχίσετε να καίτε χωριά σε αντίποινα (όπως κάνανε στην κατοχή οι Γερμανοί Ναζί) τα γαλατικά χωριά θα αντέξουν. Θα εξαπλωθούν. Και μια μέρα θα ξυπνήσετε και βρείτε όλη την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη ένα μεγάλο γαλατικό χωριό.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΤΗΝ ΑΛΛΥΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ
''Αν κρατάς χρυσάφι πλούτη και φλουριά Δεν κατέχεις τί'ναι λευτεριά...''


http://greece-ima-news.blogspot.gr/2013/04/blog-post_2573.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου