ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

Το ελληνικό χρέος σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο είναι παράνομο. Έχουμε δικαίωμα να το διαγράψουμε μονομερώς. Για την ώρα όμως λείπει μια κυβέρνηση επαναστατική που θα κάνει πράξη το δικαίωμα μας.

Το χρέος θα διαγραφεί διότι μας οδηγούν αφεύκτως σε χρεοκοπία και σε παύση πληρωμών στους κερδοσκόπους. Υποχρεωτικά θα ακολουθήσει έξοδος από την ευρωζώνη και Νέα Δραχμή. Αν και τίποτε δεν μας υποχρεώνει σε έξοδο απ’ την Ε.Ε., είναι εθνική ανάγκη να βγούμε αμέσως από αυτόν τον λάκκο των λεόντων. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε, μόνο να κερδίσουμε. Μην ακούτε παραμύθια, η Ε.Ε. είναι γερμανικό λησταρχείο και όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα, διαχειρίζεται τα χρήματα μας και δεν χρηματοδοτεί ούτε εμάς, ούτε κανέναν άλλο.

Για να βγούμε από την κρίση η ανάπτυξη είναι μονόδρομος. Συνεπώς είναι απαραίτητη η επιστροφή σε Νέα Δραχμή και σε εθνική νομισματική πολιτική. Το σκληρό Ευρώ αντιστοιχεί στο γερμανικό επίπεδο ανάπτυξης. Είναι καταστροφή για την Ελλάδα. Σε μας ευνοεί τις εισαγωγές, δυσχεραίνει τις εξαγωγές, χαντακώνει τον τουρισμό, παράγει ελλείμματα, μας καθιστά όμηρους των τοκογλύφων.

Μας κυβερνούν όργανα ξένων δυνάμεων. Έχουν εκχωρήσει τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στην διορισμένη από το χρηματιστικό κεφάλαιο Κομισιόν των Βρυξελών. Ρώσοι και Κινέζοι προτείνουν δάνεια με ευνοϊκούς όρους και οι ξένοι επικυρίαρχοι μας απαγορεύουν να τα δεχτούμε. Μας ανάγκασαν να ακυρώσουμε την συμφωνία για τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, με πρόβλεψη τα ρώσικα κέρδη να επενδύονται σε μικτές επιχειρήσεις στην Ελλάδα! Έτσι δεν θα βγούμε ποτέ απ’ την κρίση. Ήλθε η ώρα να βάλουμε τέλος στην υποτέλεια και να κοιτάξουμε το συμφέρον μας, αντί να είμαστε δούλοι σε ξένους «προστάτες».

Και σα να μην έφτανε η υποτέλεια, με την ΕΟΚ καταργήσαμε και τα σύνορα μας. Η Ελλάδα έγινε ξέφραγο αμπέλι. Μπαίνουν και εγκαθίστανται καθημερινά έποικοι. Έγιναν εκατομμύρια, περισσότεροι απ’ τον ελληνικό ενεργό πληθυσμό. Μας λένε ότι είναι αδύνατη η φύλαξη των συνόρων! Στην πραγματικότητα εφαρμόζουν την Συμφωνία του Μάαστριχτ, για την οποία η «ψευτο-αριστερά» διαρρηγνύει -στα λόγια- τα ιμάτια της. Ο ακρογωνιαίος λίθος της είναι οι «4 ελευθερίες». Όλες κομμένες-ραμμένες στα μέτρα των πολυεθνικών.

Η πρώτη «ελευθερία» ανακηρύχτηκε ιερή και απαραβίαστη και αφορά την ελεύθερη διακίνηση δούλων. Πλήρης κατάργηση των συνοριακών ελέγχων, στα εσωτερικά αλλά και τα εξωτερικά σύνορα της Ε.Ε.. Μπάτε σκύλοι αλέστε, από κάθε γωνιά του πλανήτη. Αυτή είναι η πολιτική της Ε.Ε., υπογεγραμμένη από το ελληνικό κράτος. Οι μετανάστες δεν είναι «λαθραίοι». Έτσι το σκηνοθετούν. Εισάγουν ασυνείδητους μισθοφόρους του κεφαλαίου για να εξοστρακιστεί ο «ακριβός» έλληνας εργαζόμενος, να φυτοζωεί σα Μπαγκλαντέζος, μέχρι να εξαφανιστεί. Αύριο θα τους εξοπλίσουν ενάντια στον ντόπιο πληθυσμό. Δουλεύουν για πενταροδεκάρες, ανασφάλιστοι, χωρίς ωράρια κλπ.. Το κράτος δεν εισπράττει φόρους, αντίθετα τους επιδοτεί, τους περιθάλπει. Τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν χρεοκοπήσει ελλείψει εισφορών. Επιπλέον η χώρα χάνει το χρόνο περί τα 7 δισ. ευρώ από διαρροές συναλλάγματος στο εξωτερικό.

Με την δεύτερη ελευθερία εισάγονται κάθε είδους εμπορεύματα, αισχίστης ποιότητας, από χώρες-δεξαμενές μαύρης εργασίας με μεροκάματα του 1,5 ευρώ, άρα σε ασυναγώνιστες τιμές. Όλα αφορολόγητα, όλα στο παρα-εμπόριο, με την σκανδαλώδη ανοχή των Αρχών. Είναι έτσι δυνατή η ανασυγκρότηση της βιοτεχνίας, της Βιομηχανίας, της γεωργικής παραγωγής; Υπ’ αυτούς τους όρους οι Έλληνες είμαστε καταδικασμένοι στην ανεργία, σε λιμό και εθνική αλλοτρίωση.

Τρίτη ελευθερία η ανεξέλεγκτη διακίνηση κεφαλαίων. Πριν ανοίξουν τα σύνορα με την ΕΟΚ, δεν επιτρέπονταν να βγάλεις παρά ένα περιορισμένο ποσό τουριστικού συναλλάγματος. Τώρα τα ελληνικά κεφάλαια, ο ιδρώτας και το αίμα του Έλληνα εργαζόμενου, επιδοτούνται απ’ το κράτος(!) για να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό, οπουδήποτε βρουν μαύρη εργασία, νομική και φορολογική ασυδοσία. Έτσι θα έχουμε ανάπτυξη;

Επειδή το Σύμφωνο του Μάαστριχτ μιλάει για «4 ελευθερίες», αναρωτιέται κανείς ποια είναι η τέταρτη; Απλά οι φωστήρες των Βρυξελών διαχώρισαν την ελεύθερη κίνηση των υπηρεσιών, απ’ την κίνηση των κεφαλαίων! Λες και οι ξένες εταιρίες, π.χ. κινητής τηλεφωνίας, δεν είναι κεφάλαιο!

Αν δεν δώσουμε άμεσα τέλος, στις «4 ασυδοσίες», η ανάταξη της οικονομίας και η πρόοδος της χώρας είναι όνειρο απατηλό. Βεβαίως αυτό μας θέτει εκτός της Ε.Ε. η οποία, πιστέψτε το, τελεί υπό κατεδάφιση, όπως και η ευρωζώνη. Γράψτε στα παλαιοτέρα των υποδημάτων σας τις Κασσάνδρες που προβλέπουν «αλβανοποίηση» της χώρας, αν βγούμε από την Ε.Ε.. Η Τουρκία, και 210 χώρες στον πλανήτη, είναι έξω απ’ την Ε.Ε.. Και λοιπόν; Η Τουρκία όχι μόνο δεν έχει καταστραφεί, αλλά σημειώνει αξιοζήλευτους ρυθμούς ανάπτυξης.

Φυσικά, πολύ περισσότερα πρέπει να γίνουν. Όπως η συγχώνευση όλων των τραπεζών σε μία κεντρική τράπεζα. Να κατευθύνει την χρηματοδότηση σύμφωνα με σχέδια ανάπτυξης, και όχι όπου καπνίσει στον κάθε κερδοσκόπο των «αγορών». Οι καταθέτες, μικροί ή μεγάλοι, δεν έχουν να χάσουν δεκάρα απ’ τις καταθέσεις τους. Μιλάμε για την ανάγκη κεντρικής, σχεδιοποιημένης διαχείρισης του τραπεζικού συστήματος. Όχι για απαλλοτρίωση περιουσιών.

Όμως την κεντρική διαχείριση δεν την εμπιστευόμαστε στο σημερινό κράτος των δοσίλογων και λωποδυτών. Αυτοί θα υποστούν τα επίχειρα των ανομιών τους. Δεν αρκεί η «επανίδρυση» που υποσχόταν δημαγωγικά ο Καραμανλής. Το σάπιο και ασύδοτο κράτος θέλει κατεδάφιση και επανοικοδόμηση με θεσμούς κοινωνικού ελέγχου.

Και ο έλεγχος θέλει «τρόπο». Η Ελβετία, με την μικρότερη εγκληματικότητα στον κόσμο, υποχρεώνει τους πολίτες της να φέρουν όπλα. Το ίδιο πρέπει να ισχύσει στην Ελλάδα και για αμυντικούς λόγους αλλά και για διασφάλιση της δημοκρατίας. «Όταν η κυβέρνηση φοβάται τον λαό, υπάρχει ελευθερία. Όταν ο λαός φοβάται την κυβέρνηση, υπάρχει τυραννία». (Τόμας Τζέφερσον - Πρόεδρος των Η.Π.Α. 1801-1809)

Εμείς, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις του παρελθόντος αναλαμβάνουμε ένα αγώνα στο πνεύμα όσων συνοπτικά διατυπώσαμε παραπάνω. Και σ’ αυτή μας την προσπάθεια προσδοκούμε την υποστήριξη της πρωτοπορίας των εργαζόμενων και των πραγματικών αμεσοδημοκρατών.

ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ & ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ - Τηλ: 698 6619143 begin_of_the_skype_highlighting 698 6619143 ΔΩΡΕΑΝ  


http://patari.org/forum/viewtopic.php?p=41007

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου