ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Διαγράφουν φόρους και πρόστιμα μεγάλων φοροφυγάδων σε ποσοστό 90%


bouli8

Ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος σήμερα το πρωί κατέθεσε ερώτηση για τον πρωθυπουργό, τον υπουργό οικονομικών και τον υπουργό δικαιοσύνης και διαφάνειας με την οποία ρωτά γιατί αμνηστεύονται και διαγράφονται πρόστιμα επωνύμων μεγαλοπρομηθευτών, μεγαλοεργολάβων του δημοσίου και πάσης λογής απατεώνων με τιμολόγια μαϊμού. Ο βουλευτής στην ερώτηση του αποκαλύπτει ότι υπάρχει σχέδιο νόμου το ποιο βρίσκεται στα χέρια του και χαρίζεται φόροι και πρόστιμα κατά 90% σε μεγαλοφειλέτες που έχουν καταδικαστεί για εικονικά και πλαστά τιμολόγια .
Ο βουλευτής που έχει στα χέρια του «υπαγορεύτηκε από συμφέροντα και μεγαλοεργολάβους της περιοχής και συναίνεσαν ο πρωθυπουργός και οι πρόθυμοι αρχηγοί της συγκυβέρνησες συμπεριλαμβανόμενης και της δήθεν μαχόμενης υπέρ της δικαιοσύνης ΔΗΜΑΡ.
Ο κ Νικολόπουλος πρόσθεσε στη ερώτηση του ότι η ντροπή είναι άγνωστη λέξη για τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς του που την ίδια στιγμή κατακρεουργούν τους έντιμους και συνετούς στις φορολογικές τους υποχρεώσεις πολίτες που δεν εκδίδουν μαϊμού τιμολόγια.... Και φτάσατε στο έσχατο σημείο να επιχειρήσετε να καταστήσετε τη βουλή των Ελλήνων και τους Έλληνες βουλευτές πλυντήριο ανομημάτων για την αμνήστευση των εκδοτών και ληπτών τιμολογίων μαϊμού και των φοροαπατεώνων φέρνοντας για ψήφιση στη βουλή το παραπάνω κατάπτυστο σχέδιο που συνέταξαν κατά παραγγελία ιδιώτες λογιστές και στελέχη φοροελεγκτικής εταιρίας και διεγράφη πρόστιμα σε υποθέσεις που έχει τελεσίδικα κερδίσει τις δίκες στο δημόσιο
http://www.spirospero.gr/index.php/politiki/46470-diagrafoun-forous-kai-prostima-megalon-forofygadon-se-pososto-90
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου