ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Σημαντικότατη ανακοίνωση από σωματείο ταξιτζήδων.


Οι προοδευτικές προτάσεις του σωματείου της ΠΟΕΙΑΤΑ όχι απλά μας βρίσκουν 100% σύμφωνους αλλά πρέπει να γίνουν παράδειγμα και για άλλα σωματεία σε όλο το φάσμα των εργαζομένων.
 

Συνδικαλισμός μόνο για την κοινωνία
«Τέρμα ο συνδικαλισμός για τους εργατοπατέρες»

Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΟΕΙΑΤΑ που συνεδρίασε στις 20 Σεπτεμβρίου2012, εκτός των άλλων θεμάτων συζήτησε και το θέμα της συμμετοχής του κλάδου στην απεργία που ανακοίνωσαν ΓΕΣΕΕ και ΑΔΕΔΥΥ στις 26 Σεπτεμβρίου 2012 κοινή διαπίστωση όλου του Δ..Σ είναι...

- Η ελληνική κοινωνία περνάει τις πιο τραγικές στιγμές και το πολιτικό σύστημα σφυρίζει αδιάφορα σαν να μην καταλαβαίνει τον Γολγοθά και την απελπισία στην οποία βρίσκεται η κοινωνία μας.

- Στα κανάλια και στα μέσα ενημέρωσης επικρατεί κάθε είδους σκοπιμότητα.

- Οι κυβερνώντες έχουν ως προτεραιότητα την λήψη μέτρων για να σωθεί η κοινωνία υποτίθεται και να κλείσουν οι τρύπες.

- Για την ανάπτυξη την ανεργία και την ελπίδα της κοινωνίας δεν
ακούγεται κουβέντα.

- Τα κόμματα της αντιπολίτευσης αναλώνονται σε λαϊκισμό και εμπόριο
ελπίδας.

Η σωτηρία του τραπεζικού συστήματος και των δανειστών έχουν μεγαλύτερη αξία από τον πόνο τη φτώχεια και τη δυστυχία εκατομμυρίων ανθρώπων.

Είμαστε κατά των νέων μέτρων που ισοπεδώνουν τα πάντα εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στη δοκιμαζόμενη κοινωνία κομμάτι της οποίας είμαστε και εμείς και υποφέρουμε το ίδιο.
Εκτιμούμε ότι απεργίες μικρής διάρκειας παρ’ όλο που αναδεικνύουν και προβάλλουν το πρόβλημα δεν συμβάλλουν στην ανατροπή της καταστροφής η οποία προδιαγράφεται και δεν στέλνουν το μήνυμα της ανατροπής στους δανειστές στην ευρωπαϊκή ένωση και στο σύστημα γενικότερα.

Απευθύνουμε πρόσκληση σε όλα τα δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα της χώρας να συναντηθούμε και να συντονίσουμε τα βήματα μας μέσα από διάλογο και επικοινωνία για τον καθορισμό καθολικής αντίστασης κατά των νέων μέτρων και διάρκειας πέρα από κόμματα πολιτικές εξαρτήσεις και πολιτικές που υπηρετούν διεθνείς και ντόπιους νταβαντζήδες.
Τέρμα ο συνδικαλισμός για τους συνδικαλιστές
Τέρμα ο συνδικαλισμός για ιδεοληψίες και κόμματα
Συνδικαλισμός μόνο για την κοινωνία
Η κοινή αντίσταση όλων μας θα στείλει το μήνυμα στους υπεύθυνους και σε αυτούς που πρέπει είτε είναι δανειστές είτε σύστημα που εξουθένωσε τις κοινωνίες και τους λαούς.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου