ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Έστησαν νέα σκλαβοπάζαρα οι Γερμανοί με μεσολαβητές του δήμους της χώρας μας;;;





Πολλοί δήμοι στην Ελλάδα, στο πλαίσιο ανάπτυξης της συνεργασίας μεταξύ των Ελληνικών και Γερμανικών δήμων, όπως τόσο ωραία το γράφουν, και έχοντας ως στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας και αύξηση της απασχόλησης, σε συνεργασία με την γερμανική υπηρεσία εύρεσης εργασίας, καλεί όλους τους νέους ανέργους των δήμων έως 30 ετών, που επιθυμούν να εργαστούν στην ομοσπονδιακή δημοκρατία της Γερμανίας να επικοινωνούν με τα τηλ.: …
Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να ενημερώσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων για το
είδος της εργασίας που επιθυμούν (εποχική ή μόνιμη εργασία), τον τομέα της εργασίας που επιθυμούν να απασχοληθούν(εξειδίκευση) καθώς και το επίπεδο των ξένων γλωσσών που γνωρίζουν κτλπ…

Φίλοι αναγνώστες καλά διαβάσατε, ναι οι γερμανοί έστησαν νέα σκλαβοπάζαρα και το λένε πλαίσιο ανάπτυξης της συνεργασίας των ελληνικών και γερμανικών δήμων για να καταπολεμήσουν την ανεργία και να αυξήσουν την απασχόληση !!!!!!!!!!
Έχουν έλλειψη εργατικών χεριών και απομυζούν τη νεολαία των νοτίων χωρών της ΕΕ και κυρίως στην πατρίδα μας μπορεί να την ερημώσουν από νεολαία, ωραιοποιώντας το σύγχρονο σκλαβοπάζαρο ως αύξηση της απασχόλησης …που;;; Μα στην Γερμανία!!!

Οι πληροφορίες είναι από την Εφημερίδα « Καστοριανή Εστία» που αναφέρεται στον δήμο Καστοριάς. Σε τέτοια ξευτίλα φτάσαμε συνέλληνες, να μεσολαβούν οι δήμοι στην ερημοποίηση της Ελλάδας από την νεολαία της.
Αίσχος και πάλι αίσχος…
Καλά τόσους νέους Πακιστανούς και αλλοδαπούς έχουμε εδώ, γιατί θέλουν μόνο Έλληνες ; …ΓΙΑ κατασκευαστές πυραύλων τους θέλουν ….Οι μουσουλμάνοι δεν τους κάνουν; Τι ρατσισμός είναι αυτός…!!!…. Όλο το δυναμικό της Ελλάδας πού έχει όρεξη για δουλειά και αλλαγή θέλουν να πάρουν ,αυτούς που μπορούν να τραβήξουν την πατρίδα μπροστά .

Δικτυουργός gataros.net

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 29, 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου