ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: Κατάργηση μνημονίου με νόμο...


"Αν είμαστε πρώτοι, μπορούμε να διαμορφώσουμε μαζί με άλλους μια πλειοψηφία 151" τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΙ. "Έτσι θα περάσει μια πράξη ακύρωσης του μνημονίου που δεν θα είναι πράξη εντυπώσεων", πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης.

Στα ερωτήματα της δημοσιογράφου και στις παρατηρήσεις του εκπροσώπου της Δημοκρατικής Αριστεράς ότι η κατάργηση του μνημονίου διά νόμου θα είναι μονομερής πράξη, ο κ. Παπαδημούλης απάντησε ότι "όποιος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει".

 Το θέμα της ακύρωσης του μνημονίου, κάτι που αποτελεί πάγια θέση του Κομμουνιστικού Κόμματος, έφερε στη συζήτηση το στέλεχος του ΚΚΕ Νίκος Μπογιόπουλος και το υιοθέτησε ο κ. Παπαδημούλης.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε εκ νέου το ΚΚΕ και τη Δημοκρατική Αριστερά να σχηματίσουν κυβέρνηση της Αριστεράς στις 18 Ιουνίου και υποστήριξε ότι το δίλημμα μετά τις επαναληπτικές εκλογές θα είναι "ή κυβέρνηση εφαρμογής του μνημονίου με κορμό τις δυνάμεις της ΝΔ ή μια κυβέρνηση που θα αμφισβητήσει και θα ακυρώσει το μνημόνιο με κορμό τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου