ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Παραμένει τεταμένο το κλίμα στην Πάτρα


Τεταμένο παραμένει το κλίμα στην Πάτρα, καθώς νέα επεισόδια εκδηλώθηκαν, λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ της Τετάρτης, έξω από τις κτιριακές εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου της Πειραϊκής - Πατραϊκής.Νέα επεισόδια εκδηλώθηκαν λίγο μετά τις 9.30 το βράδυ της Τετάρτης έξω από τις κτιριακές εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου της Πειραϊκής - Πατραϊκής στην Πάτρα, όπου την Τρίτη σημειώθηκαν εκτεταμένες συμπλοκές.
Ειδικότερα, ομάδες ατόμων που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους επιτέθηκαν σε αστυνομικούς των ΜΑΤ, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη χημικών.
Η δολοφονία του 29χρονου Θανάση Λαζανά, από Αφγανούς που έχουν καταλύσει με άλλους λαθρομετανάστες στο εγκαταλελειμμένο κτήριο της Πειραϊκής Πατραϊκής ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
Από την Τρίτη οι κάτοικοι πολιορκούν την είσοδο του κτηρίου και μάλιστα προσπάθησαν να εισβάλουν στο κτήριο με μπουλντόζα, ενώ επιτέθηκαν με σίδερα, καδρόνια, πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με χρήση χημικών.
Από τα επεισόδια τραυματίστηκε ένα άτομο. Κάποιοι από το εξαγριωμένο πλήθος επιτέθηκαν σε τρεις αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και, αφού χτύπησαν τον έναν από αυτούς, κατάφεραν να του πάρουν τη μηχανή με την οποία και έκαναν προκλητικά βόλτες στο λιμάνι, ενώ άλλη μία μηχανή της ομάδας ΔΙΑΣ υπέστη σημαντικές ζημιές, που προκάλεσαν οργισμένοι διαδηλωτές. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 5 συλλήψεις Ελλήνων και 22 προσαγωγές αλλοδαπών.

http://news.gr.msn.com/social/%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%cf%84%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bb%ce%af%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου