ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ο συγγραφέας του νέου βιβλίου , 11 Σεπτεμβρίου η αλήθεια, δολοφονήθηκε μαζί με τα παιδιά του .Σκότωσαν ακόμα και τον σκύλο της οικογένειας. Οι εφημερίδες έγραψαν ότι “σκότωσε τα παιδιά του και αυτοκτόνησε”. Ο λόγος; Μία τοπική εφημερίδα ανέφερε ότι πρόσφατα είχε παρουσιάσει “συμπτώματα παράνοιας”. Κάτι σαν τον Εβραίο πράκτορα της Μοσάντ που αποκάλυψε σε Αμερικανο δημοσιογράφο ότι η υπηρεσία αναλαμβάνει συμβόλαια εξόντωσης Ιρανών επιστημόνων με χρήματα της “εχθρικής” Σαουδικής Αραβίας. Βρέθηκε και αυτός νεκρός στο κελί του. Ο Αμερικανός βετεράνος που έκανε την πραγματογνωμοσύνη στην επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου, υποστήριξε ότι η ενέργεια χρηματοδοτήθηκε από την Σαουδική Αραβία,..
ενώ οι τρομοκράτες “πιλότοι” εκπαιδεύτηκαν από άνδρες των Αμερικάνικων μυστικών υπηρεσιών. Ανέφερε μάλιστα και τους τόπους εκπαίδευσης. Το αμερικάνικο βαθύ κράτος που υφάρπαξε τα δικαιώματα των πολιτών με το άλλοθι της ασφάλειας δολοφόνησε μια γενναία φωνή που είχε το θάρρος να πει την αλήθεια. Η Σαουδική Αραβία παρέμεινε μονοπώλιο στο πετρέλαιο και συνεχίζει την χρηματοδότηση όλων των ισλαμιστών που σφάζουν έθνη με την υποστήριξη της Δύσης.

Και για να μην τολμήσει κανείς να κουνηθεί σκότωσαν ό,τι ζωντανό υπήρχε στο σπίτι. Τα παιδιά του μέχρι και το σκυλί του.

Αυτό είναι το κράτος της Κλιντόνιας και Ομπαμιανής “δημοκρατίας”

Ο πρώην πιλότος αεροπορικής εταιρείας ο Phillip Marshall έχει περάσει πολύ χρόνο κοντά στη Santa Barbara πέρυσι για την προετοιμασία της απελευθέρωσης του αμφιλεγόμενου βιβλίου του σχετικά με τη συνωμοσία της 9/11 “The Big Bamboozle:. 9/11 και ο Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας”
Κατά τη διαδικασία της επεξεργασίας και πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου, ο Marshall έλεγε γιατί το έργο του κατηγορεί την κυβέρνηση Μπους.
Ο Marshall συνέχισε λέγοντας: “Ο πραγματικός λόγος που η επίθεση ήταν επιτυχής, είναι λόγω μίαςεσωτερικής στρατιωτικής δράσης και συντονισμένης εκπαίδευσης που προετοίμασε τους αεροπειρατές της πτήσης. Έχουμε δεκάδες έγγραφα που αποδεικνύουν 100% ότι αυτή η εκπαίδευση πτήσεων πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια, Φλόριντα και την Αριζόνα 18 μήνες πριν από την επίθεση.”
Ο Marshall είπε ότι ήξερε ότι το βιβλίο του θα βάλει πολλούς ανθρώπους εναντίον του, ενώ είχε μιλήσει σε πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές.
Σε έκθεση του σερίφη της κομητείας όπου διέμενε: ο Phillip Marshall και τα παιδιά του, η Macaila Marshall 14 ετών, και ο Άλεξ Μάρσαλ, 17 ετών βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους, και η αιτία του θανάτου ήταν ένα ενιαίο τραύμα από σφαίρα στο κεφάλι για όλους, είπε ο ιατροδικαστής. Ο σκύλος της οικογένειας βρέθηκε επίσης νεκρός από μια σφαίρα σε μια κρεβατοκάμαρα.
Η μητέρα των παιδιών του, ταξίδευε για εργασία στην Τουρκία, κατά τη στιγμή της σφαγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου