ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ , Η ΑΛΛΙΩΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΕΙΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

Η Ελληνική Σημαία, αποτελεί το σύμβολο σε κάθε στιγμή υπερηφάνειας του Ελληνικού Λαού και της  Αριστεράς.1.Το σύμβολο της Ελευθερίας από την Επανάσταση του 1821.2.Το σύμβολο της Εθνικής αντίστασης στη Γερμανική κατοχή.Είναι γνωστός ο πατριωτισμός  των αγωνιστών Σάντα και Γλέζου,που κατέβασαν τη σβάστικα στην Ακρόπολη και ύψωσαν την Ελληνική Σημαία.3.Η Ελληνική σημαία του ΕΑΜ –ΕΛΑΣ.Το σύμβολο του  Άρη Βελουχιώτη.4.Η αιματοβαμμένη Ελληνική Σημαία του Πολυτεχνείου .Το σύμβολο  σε όλες τις επετειακές πορείες του Ελληνικού Λαού και της Αριστεράς, προς την Αμερικάνικη πρεσβεία.5.Για όσους  η μνήμη δεν έχει αμβλυνθεί από Νεοταξίτικο Αλτσχάιμερ, μπορώ  να υπενθυμίσω ότι η Ελληνική Σημαία υπήρχε πάντοτε δίπλα στις κόκκινες  Σημαίες ,στις συγκεντρώσεις των οργανώσεων της  Αριστεράς ,αμέσως μετά τη μεταπολίτευση,τόσο του ΚΚΕ, όσο και του ΚΚΕ εσωτ. Η Αυγή που πριν από 35 χρόνια άλλα έγραφε, είχε σαν σύμβολο το σφυροδρέπανο  μαζί με την Ελληνική Σημαία.
Ο μύθος του εθνομηδενισμού καταρρίπτεται μέσα στην Ιστορία και δεν αποτελεί δικαιολογία το γεγονός ότι η ξενοκίνητη Δεξιά καπηλευόταν τα Εθνικά σύμβολα προκειμένου να βασανίσει τος αριστερούς πατριώτες και να διχάσει τον Ελληνικό Λαό.Σήμερα η εμφυλιοπολεμική περίοδος έχει τελειώσει. Η εθνική αντίσταση έχει αναγνωριστεί προ πολλού και η Εθνική συμφιλίωση είναι μια πραγματικότητα.Σήμερα  η χρήση αυτού του συμβόλου έχει τεράστια σημασία ,γιατί βρισκόμαστε σε περίοδο που η χώρα τελεί υπό ξένη κατοχή και γι’αυτό αποτελεί σύμβολο ενότητας του Ελληνικού Λαού. Ενάμιση εκατομμύριο Έλληνες που ήλθαν στην πλατεία Συντάγματος μας το δείχνουν καθημερινά.Μόνο οι κουκουλοφόροι ,οι παρακρατικοί , οι  προβοκάτορες και οι χαφιέδες καίνε την Ελληνική Σημαία . Γι’ αυτούς που ξεστομίζουν ανοησίες,ότι η Σημαία αποτελεί μόνο ένα κομμάτι πανί,χωρίς σημασία, έχω να τους απαντήσω ότι το κάψιμο των συμβόλων των κομμάτων τους ,είτε αριστερά ήταν αυτά ,είτε αναρχικά, θα ήταν αδιανόητο για τους ίδιους.Ακόμη περισσότερο  γιατί αυτοί ισχυρίζονται σαν πολυπολιτισμικοί κοσμοπολίτες, ότι σέβονται τη διαφορετικότητα. Τους Μουσουλμάνους, τους ομοφυλόφιλους, τις λεβιές. Μόνο τους Έλληνες πατριώτες δεν σέβονται. Αυτός που ενστερνίζεται το μύθο της απέχθειας απέναντι στους  Χρυσαυγίτες  και τους Φασίστες προκειμένου να ασελγήσει πάνω στα Εθνικά μας σύμβολα , είναι ένας προβοκάτορας. Η προπαγάνδα του ταυτίζει  τη σβάστικα με την Ελληνική Σημαία. Το μπλε με το μαύρο. Το ξυρισμένο κεφάλι με το παχύ μουστάκι.Αυτός που είναι Εθνομηδενιστής ταυτίζει τον στρατοδίκη του 47 με τον Κολοκοτρώνη.Αυτός που είναι προδότης και θέλει να πονέσει τους Έλληνες παραβλέπει την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου,για να στήσει Ανδριάντα του Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσ/νίκη ,η  οποία σήμερα κατοικείται κατά 80%  από πρόσφυγες  Μικρασιάτες και Πόντιους.
Δεν είχα ιδιαίτερο λόγο να αναφέρομαι στην Ελληνική Σημαία, αλλά τον τελευταίο έχει γίνει για μένα το σημαντικότερο  ενδυματολογικό πρόσθετο ,για  τις συγκεντρώσεις στην  πλατεία Συντάγματος. Η  παγκόσμια Διακυβέρνηση της Νέας Τάξης, που είναι ο Φασισμός στις μέρες μας,θέλουν να σε αποκόψουν από τις ρίζες και τις παραδόσεις σου,για να γίνεις έρμαιο,χωρίς πίστη,χωρίς ιδανικά.Τι σχέση μπορεί να έχει ο προλεταριακός Διεθνισμός ,με το Διεθνισμό του Κεφαλαίου και των Τραπεζών ;Ο σεβασμός των άλλων Εθνών και της αυτοδιάθεσής  τους ,με τον πολυπολιτισμικό αχταρμά; Ο Μαρξ με τον Διευθυντή της Παγκόσμιας Τράπεζας και ο Λένιν με τον Ύπατο Αρμοστή στο Κόσοβο, που διετέλεσε και γραμματέας των γιατρών χωρίς σύνορα;  Πώς μπορώ να ξεστομίζω ανοησίες για την παγκόσμια εναλλακτική Διακυβέρνηση;
ΚΩΤΣΙΟΜΥΤΗΣ  ΓΙΩΡΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου