ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Το αίσχος επικροτείται απο τους παρακμιακούς πολιτικούς και τους δημοσιογράφους.



ΜΑΤ και χημικά κατά πολιτών που αντιδρούν στην προβολή της επιδοτούμενης από το κατοχικό κράτος δημόσιας προβολής της κατασκευασμένης ανωμαλίας του Ιησού και των 12 Αποστόλων.
Στην Συγκέντρωση 200 περίπου πολιτών που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, για περίπου πεντέμισι ώρες έξω από το θέατρο «Χυτήριο», που διαμαρτύρονταν για την κατάπτυστη ανώμαλη παράσταση «Corpus Christi», όπου παρουσιάζει τον Ιησού Χριστό και τους 12 αποστόλους να οργιάζουν στην ανωμαλία αναμεταξύ τους. Ο Χριστός να είναι ζευγάρι με τον Ιούδα και τους υπόλοιπους απόστολους να συνουσιάζονται αναμεταξύ τους, προκαλώντας δημόσια το θρησκευτικό αίσθημα του ελληνικού λαού, στα πλαίσια του δόγματος του Κίσινγκερ, όπου για να γίνει έρμαιο ο ελληνικός λαός στις ορέξεις της φασιστικής νέας τάξης, πρέπει να "χτυπηθεί στην θρησκεία του στον πολιτισμό του στα ήθη και έθιμα του".

Όλα τα κόμματα αποκόμματα και διεφθαρμένοι δημοδιοκάφροι υπηρέτες της νέας τάξης (εκτός της χρυσής αυγής, που σημείο της συγκέντρωσης μετέβη λίγο μετά τις 21.30, ο βουλευτής της, Ηλίας Παναγιώταρος), καταδίκασαν σαν λούλες και ντιντίδες την διαμαρτυρία των πολιτών σαν αναχρονιστική, σκοταδιστική, φασιστική και αντιδημοκρατική.

Πέντε λεπτά πριν τις 22.00, η αστυνομία ξεκίνησε επέμβαση απομάκρυνσης των συγκεντρωμένων που αντιδρούν στην παράσταση, κάνοντας χρήση χημικών, και προσαγωγές 35 πολιτών.
Αίσχος στους παρακμιακούς πολιτικούς, τους δημοσιοκάφρους των διεφθαρμένων ΜΜΕ και την αστυνομία, για την σκυλίσια υποταγή τους στην νεοφασιστική «Νέα Τάξη» πραγμάτων και την τιποτένια στάση τους, απέναντι στις υγιείς αντιδράσεις των ελλήνων πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου