ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Η Ελλάδα στερήθηκε τεχνητά τη δυνατότητα να εξυγιάνει την οικονομία της


Βλαντιμίρ Πούτιν:

 Η Ελλάδα στερήθηκε τεχνητά τη δυνατότητα να εξυγιάνει την οικονομία της, δήλωσε ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν μιλώντας στο οικονομικό Φόρουμ «Ρωσία 2012».

Όπως υποστήριξε, στέρησαν από τη χώρα τη δυνατότητα να υποτιμήσει το εθνικό της νόμισμα, άρα της στέρησαν τη δυνατότητα αύξησης της ρευστότητας, εφόσον δεν διέθετε δικό της νομισματικό κέντρο. Πρόσθεσε ότι με αυτό τον τρόπο οδηγήθηκε σε απευθείας μείωση των κοινωνικών δαπανών.

Ο ρώσος πρωθυπουργός είπε ότι ένα από τα προβλήματα είναι πως δεν έχουν δημιουργηθεί δυνατότητες υψηλής τεχνολογίας για αποτελεσματική αξιοποίηση της εργατικής δύναμης με υψηλή ειδίκευση στην Ελλάδα.

kathimerini.gr

Βλαδίμηρος Πούτιν σε σαφές «άδειασμα» του Γκρουέφσκυ:

Ο Μέγας Αλέξανδρος, ήταν Έλληνας. Οι Έλληνες, πρέπει να μπορούν να ελέγχουν τη ρευστότητα του νομίσματός τους.
«Αδειάζοντας» σαφώς και κάθετα τον Γκρουέφσκυ και την προπαγάνδα του, ο Πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας και υποψήφιος για την προεδρία της...

Βλαδίμηρος Πούτιν, σε δήλωσή του η οποία καταγράφεται με τον πιο επίσημο τρόπο στην ιστοσελίδα της ρωσικής κυβέρνησης, (http://premier.gov.ru/events/news/17938/) αναφέρει:
«Στην εποχή του και για να λύσει οικονομικά προβλήματα, ο Αλέξανδρος ο Μακεδών, κατέκτησε την Περσία. Η σημερινή Ελλάδα δεν διεκδικεί να κατακτήσει κανέναν, αλλά θα έπρεπε να έχει τη δυνατότητα να ελέγχει το εθνικό της νόμισμα και να έχει παράλληλα και το δικό της σύστημα εκτύπωσης νομίσματος».

http://www.pamet.gr/deltiatypou/epestrepse%20apo%20osetia%20to%20pam%201%2012%2011.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου