ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1090-2013 )

ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (17χιλιάδες 1990-2013 )

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ήλθε η ώρα! Πάσσαλος πασσάλω εκκρούεται .


ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ -ΤΩΡΑ

Το ελληνικό χρέος σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο είναι παράνομο. Έχουμε δικαίωμα να το διαγράψουμε μονομερώς. Όμως (προς το παρόν) λείπει η επαναστατική κυβέρνηση που θα περάσει το σφουγγάρι.

Το χρέος θα διαγραφεί -στο εγγύς μέλλον- λόγω αναπόφευκτης χρεοκοπίας και παύσης πληρωμών στους διεθνείς Σάιλοκ. Αυτό θα είναι και το τέλος του ΠΑΣΟΚ. Πάμε για υποχρεωτική έξοδο από την ευρωζώνη και σε Νέα Δραχμή. Έξοδος από την ευρωζώνη δεν συνεπάγεται και έξοδο απ’ την Ε.Ε. Δέκα μέλη της Ε.Ε. έχουν δικά τους εθνικά νομίσματα. Μπορούμε να γίνουμε το ενδέκατο. Όχι όμως. Από τον λάκκο των σαρκοβόρων θα φύγουμε μόνοι μας. Το οφείλουμε στον εαυτό μας. Δεν έχουμε να χάσουμε, αλλά μόνο να κερδίσουμε. Μην ακούτε παραμύθια, χρηματοδοτούμε την Ε.Ε. δεν μας χρηματοδοτεί. Ούτε εμάς, ούτε κανένα άλλο μέλος.

Για να βγούμε απ’ την κρίση ένας δρόμος υπάρχει: Η ανάπτυξη. Απαραίτητη η επιστροφή στην δραχμή και σε εθνική νομισματική πολιτική. Το σκληρό Ευρώ είναι για τον γερμανικό γίγαντα, όχι για την Ελλάδα. Ευνοεί τις εισαγωγές, δυσχεραίνει τις εξαγωγές, χαντακώνει τον τουρισμό, παράγει ελλείμματα, μας βάζει να δουλεύουμε για τους τοκογλύφους!

Είναι δυνατό να πάμε μπροστά όταν Ρώσοι και Κινέζοι προτείνουν δάνεια με συμφερτικότερους όρους και εμείς λέμε όχι; Μας προτείνουν αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη και τα ρώσικα κέρδη να επενδύονται σε μικτές επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Και λέμε πάλι όχι. Έτσι θα ανακάμψει η οικονομία μας; Έτσι θα βγούμε απ’ την κρίση; Καιρός να κοιτάξουμε το συμφέρον μας αντί να είμαστε τσάτσοι των «προστάτιδων δυνάμεων». Μας κυβερνούν πουλημένοι και ηλίθιοι, που έχουν εκχωρήσει ενυπογράφως τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στις Βρυξέλες. Ακόμα και το δικαίωμα βέτο στις Αποφάσεις το απεμπόλησαν.

Και σα να μη φτάνουν αυτά, τα σύνορα που είχαμε πριν την ΕΟΚ δεν υπάρχουν πια. Η Πατρίδα μας έγινε ξέφραγο αμπέλι. Όποιος θέλει μπαίνει και την λεηλατεί.

1)Στην χώρα εγκαθίστανται καθημερινά έποικοι. Και είναι εκατομμύρια. Περισσότεροι απ’ τον ελληνικό ενεργό πληθυσμό. Δουλεύουν ανασφάλιστοι, για πενταροδεκάρες, χωρίς ωράρια κλπ.. Το κράτος δεν εισπράττει φόρους, αντίθετα τους επιδοτεί, τους περιθάλπει δωρεάν, ξοδεύει για την εισαγόμενη εγκληματικότητα, για φυλακές, ενώ τα ασφαλιστικά ταμεία ελλείψει εισφορών είναι στο παρά πέντε της χρεοκοπίας. Η χώρα χάνει το χρόνο περί τα 100 δισ ευρώ σε μεταναστευτικά εμβάσματα, και ο έλληνας εργαζόμενος έχει δύο επιλογές: να φυτοζωεί σα Μπαγκλαντέζος ή να ακολουθήσει τον χορό των αυτοχείρων, που χρόνο με τον χρόνο παίρνει διαστάσεις εθνοκτονίας.

2)Καθημερινά εισβάλουν αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα, αισχίστης ποιότητας, από χώρες που βασιλεύει η μαύρη εργασία και το μεροκάματο δεν ξεπερνάει το 1,5 ευρώ. Όλα αφορολόγητα, πωλητές ανασφάλιστοι, όλα παραεμπόριο. Είναι δυνατή έτσι η ανασυγκρότηση της γεωργικής παραγωγής, που έχει ρημάξει; Της βιοτεχνίας, της Βιομηχανίας; Έτσι θα βγούμε από την κρίση; Οδηγούμεθα σε λιμό και διάλυση του ελληνικού κράτους και έθνους.

3)Πριν ανοίξουν τα σύνορα με την ΕΟΚ, δεν επιτρέπονταν να βγάλεις στο εξωτερικό πάνω από τρεις χιλιάδες δραχμές. Ενώ απλώνεται ο εποικισμός και βασιλεύει το παραεμπόριο, τα ελληνικά κεφάλαια, που σωρεύτηκαν με τον ιδρώτα και το αίμα του Έλληνα εργαζόμενου, δεν επενδύονται στην Ελλάδα! Μεταναστεύουν εκεί που βρίσκουν μαύρη εργασία, μηδενικά δικαιώματα των εργαζομένων και φορολογική ασυλία. Έτσι θα αναπτυχτούμε;

Νομίζετε ότι αυτό συμβαίνει επειδή το ελληνικό κράτος είναι ανίκανο; Όχι δεν είναι. Οι μετανάστες δεν είναι «λάθρο». Το σκηνοθετούν έτσι, για να εξαπατούν. Εφαρμόζουν τα προβλεπόμενα από τον καταστατικό χάρτη της Ένωσης, την Συμφωνία του Μάαστριχτ, για την οποία η «Αριστερά» τάχα σχίζει τα ιμάτια της. Ο Ακρογωνιαίος λίθος του Μάαστριχτ είναι οι «4 ελευθερίες»! Ελευθερίες για τις πολυεθνικές. Η Πρώτη «ελευθερία» η οποία χαρακτηρίζεται πιο ιερή και απαραβίαστη από κάθε άλλη, είναι η ελεύθερη διακίνηση Εργατών. Πλήρης κατάργηση, των συνοριακών ελέγχων, όχι μόνο στα εσωτερικά αλλά και στα εξωτερικά σύνορα της «Ένωσης». Δηλαδή μπάτε σκύλοι αλέστε από κάθε γωνιά του πλανήτη. Επομένως ας μην παραμυθιαζόσαστε. Αυτή είναι η πολιτική της Ε.Ε., υπογεγραμμένη με χέρια και με πόδια από το ελληνικό κράτος. Το ίδιο ισχύει και για τα εμπορεύματα και για τα κεφάλαια.

(Επειδή μιλάνε για «4 ελευθερίες» και μπορεί να αναρωτηθείτε ποια είναι η τέταρτη, να διευκρινίσουμε ότι οι ηλίθιοι των Βρυξελών δίπλα από την ελευθερία κίνησης των κεφαλαίων προσθέσανε και την κίνηση των υπηρεσιών! Λες και οι εταιρίες π.χ. κινητής τηλεφωνίας, δεν είναι κεφάλαια.) Αν δεν δώσουμε τέλος, άμεσα, στις «4 ασυδοσίες», η ανάταξη της οικονομίας μας και η πρόοδος της χώρας είναι όνειρο απατηλό. Βεβαίως αυτό μας θέτει αυτομάτως εκτός της Ε.Ε. η οποία άλλωστε είναι υπό κατεδάφιση, όπως και η ευρωζώνη. Γράψτε στα παλαιοτέρα των υποδημάτων τις Κασσάνδρες που προβλέπουν «Αλβανοποίηση» της χώρας αν βγούμε από την Ε.Ε.. Η Τουρκία, η Σερβία, 210 χώρες στον πλανήτη, είναι έξω απ’ την Ε.Ε.. Όχι μόνο δεν έχουν καταστραφεί, αντίθετα θαυμάζουμε τους τούρκικους ρυθμούς ανάπτυξης.

Φυσικά πολλά περισσότερα πρέπει να γίνουν. Όπως συγχώνευση όλων των τραπεζών σε μία κεντρική τράπεζα. Να κατευθύνει την χρηματοδότηση σύμφωνα με σχέδια ανάπτυξης, και όχι όπου καπνίσει στους θεολόγους της αγοράς. Οι καταθέτες μιας δεκάρας στις τράπεζες θα συνεχίσουν να έχουν μία δεκάρα. Όποιος έχει 5 δισ θα συνεχίσει να έχει 5 δισ. Μιλάμε για κεντρική διαχείριση του τραπεζικού συστήματος. Όχι για απαλλοτρίωση περιουσιών. Όμως την κεντρική διαχείριση δεν την εμπιστευόμαστε στο σημερινό κράτος των δωσίλογων και λωποδυτών. Αυτοί θα υποστούν τα επίχειρα των ανομιών τους. Για το σημερινό κράτος δεν αρκεί η «επανίδρυση» (που δεν τόλμησε Μπουχέ) του πρέπει κατεδάφιση και επανοικοδόμηση με θεσμούς λαϊκού ελέγχου. Και ο έλεγχος θέλει τον «τρόπο» του. Η Ελβετία, με την μικρότερη εγκληματικότητα στον κόσμο, υποχρεώνει τους πολίτες της να φέρουν όπλα. Το ίδιο πρέπει να γίνει στην Ελλάδα. «Όταν η κυβέρνηση φοβάται τον λαό, υπάρχει ελευθερία. Όταν ο λαός φοβάται την κυβέρνηση, υπάρχει τυραννία»

 www.patari.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου